Vacature Coördinator Debiteuren

Coördinator Debiteuren in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)172 630 999

Coördinator debiteuren- en crediteurenadministratie

chevron_right

Wij zoeken een kakelverse Coördinator debiteuren- en crediteurenadministratie!

Bij de Groenland Group staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Ben jij iemand die nauwkeurigheid hoog in het vaandel draagt? Heb jij een scherp oog voor detail en zorg je ervoor dat alle financiële zaken op rolletjes lopen? Groenlandkip en haar zusterbedrijven zijn op zoek naar een collega die de Financial controller kan ondersteunen en verantwoordelijkheid kan nemen voor het coördineren van de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Jouw werkdag:

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren van zowel de debiteuren- als crediteurenadministratie van meerdere bedrijven binnen de groep. Je zorgt voor de planning, voortgang en kwaliteit van het werk binnen het team. Indien nodig werk je zelf ook mee in de uitvoering. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het coördineren van werkzaamheden en het begeleiden van collega's in het crediteurenteam en debiteurenteam.
 • Het bewaken van openstaande inkoopfacturen en zorgen voor tijdige betalingen. Indien nodig ondersteun je collega's bij het boeken van inkoopfacturen.
 • Het bewaken van de openstaande verkoopfacturen en het kredietlimiet. Indien nodig ondersteun je collega's bij het boeken van verkoopfacturen, versturen van betalingsherinneringen en het bijwerken van de kredietlimieten.
 • Het bewaken van de tijdige verantwoording van crediteuren en bankverwerking in de financiële administratie.
 • Het klaarzetten van betaalbestanden en het administreren van bankmutaties.
 • Het verzorgen van maandelijkse intercompany afstemmingen.

Kortom; Je vervult een sleutelrol binnen de financiële administratie door het coördineren van crediteuren- en debiteurenbeheer, bankverwerking en fungeert als het belangrijkste aanspreekpunt voor de verwerking van tussenrekeningen door de financial controllers.

Jouw kwaliteiten:

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau in de richting van financiële administratie.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
 • Ruime kennis van Excel en Navision, (of soortgelijke programma's).
 • Je bent in staat om collega's te coachen en te ondersteunen bij het verbeteren van hun administratieve vaardigheden.

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team. GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals. Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel vrijheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de uitdagende wereld van food. Je komt te werken binnen een enthousiast team en in een groeiende en gezonde organisatie. Uiteraard met een goed arbeidsvoorwaardenpakket en volop kansen om jou ambities waar te maken. Je salaris bespreken we graag met jou persoonlijk.

Reageren?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met ). We horen graag van je!Functie:coördinator debiteuren
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandKip via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Coördinator Debiteuren GroenlandKip 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures