Vacature Orderpicker

Orderpicker in Bodegraven

Maak deel uit van een modern logistiek succesverhaal in het bruisende Bodegraven! Onze gewaardeerde opdrachtgever is niet zomaar een logistieke dienstverlener; ze zijn de experts in 24-uurstransport van goederen op pallets in de Benelux, met een immense opslaglocatie vol tienduizenden pallets. Bij hen draait alles om snelheid en precisie, en daarom zoeken ze nu jou, de gedreven orderpicker!

Als orderpicker ben jij een onmisbare schakel in het team, verantwoordelijk voor het efficiënt klaarzetten van uiteenlopende orders. Je wordt uitgerust met een handscanner en werkt soms met een elektrische pallettruck (EPT). Jouw dag begint om 06:00 uur, en zowel fulltime als parttime opties zijn beschikbaar. Deze functie staat nu open voor directe start!

Als ervaren orderpicker, zoek je vastigheid en een geweldige werkgever. Dan is dit jouw kans! Aarzel niet en reageer snel. Stuur een e-mail naar 030@iqselect.nl of bel ons op 030-3076000 om jouw carrière als orderpicker te starten bij deze fantastische werkgever!Functie:logistiek medewerker, Orderpicker
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via 030@iqselect.nl of 030-3076000. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Orderpicker IQ Select 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures