Vacature CNC Engineer

CNC Engineer in Bodegraven

Direct contact?

Aanvraag

Doe hier uw aanvraag

Laat een terugbelverzoek achter

CNC Engineer

Dit zijn wij

Promatrix staat in het teken van innovatie en vooruitstrevendheid. We zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige kunststofproducten. We engineeren, verspanen en spuitgieten alles onder één dak in Bodegraven. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel expertise op het gebied van hightech automatisering. Binnen onze organisatie ga jij aan de slag met het instellen en programmeren van onze 5-assige CNC-freesmachines. Je krijgt hierin een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Dat bieden wij jou

 • Een salaris tussen de € 3.500 - € 4.250
 • Een organisatie waar jouw technische kennis wordt gewaardeerd
 • Een hecht team met enthousiaste, vakkundige collega's
 • Een hightech omgeving die innovatie hoog in het vaandel heeft staan
 • Gezellige gezamenlijke lunches en borrels
 • Veel vrijheid om je functie naar eigen visie in te richten

Dit zoeken wij in jou

 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en weet je dingen snel eigen te maken
 • Je bent gedreven om te blijven groeien, zowel persoonlijk als organisatiegericht
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit
 • Je bent punctueel en betrouwbaar in je afspraken
 • Je hebt minimaal mbo-4 werk- en/of denkniveau
 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in een fijnmechanische omgeving

Een voorbeeld van jouw week

Maandag: Je start je week met het opstellen van een weekplanning voor de machines die deze week onder jou draaien. Hier sluit je ook je team op aan zodat zij weten wat er van hen wordt verwacht en wat er op de planning staat.

Dinsdag: Vandaag ben je druk bezig met het voorbereiden en programmeren van een grote 5-asser die een hele week door moet draaien. Je hebt hiervoor de files van Engineering gekregen en jij zorgt dat alles netjes wordt geprogrammeerd. Ondertussen ben je ook bereikbaar voor vragen van je teamleden zodat de rest van de planning goed door kan blijven lopen.

Woensdag: 's Ochtends heb je een overleg met de planner van de Verspaning over de projecten die er draaien op jouw machines. Omdat je precies weet wat er wanneer draait, kun je de update geven dat jullie goed op schema lopen. 's Middags ben je bezig met een spoedklus die morgen moet gaan draaien. Hierbij controleer je de opmerkingen van de Engineering en check je of de geschatte uren nog steeds reëel zijn.

Donderdag: Vandaag maak je je spoedklus af en die breng je naar de volgende afdeling. Deze heb je gecheckt met de 3D-meetbank, zodat je zeker weet dat je collega's van de afbouw ermee verder kunnen.

Vrijdag: Op vrijdag heb je een stand-up met jouw team om de planning voor aankomend weekend nog even door te nemen. Dit is jouw laatste check om te kijken of alles goed is voorbereid. Je springt nog even bij met het programmeren van de Ultimate Cell zodat deze ook het hele weekend kan doordraaien. Als afsluiting van de week drink je een lekker borreltje met je collega's.

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie? Stuur dan je motivatie + CV per mail naar of neem direct contact op met ).Functie:cnc engineer
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4250
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Promatrix via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. CNC Engineer Promatrix 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures