Vacature Kwaliteit Monitoren

Kwaliteit Monitoren in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)172 630 999

Logistiek

chevron_right

Flexibel tot in detail

Wij werken met retailers van verschillende omvang en ons moderne logistieke centrum is daarop ingericht. De voordelen? Flexibele besteleenheden, hoge leverfrequenties, korte lead time en een hoge servicegraad. Met slimme processen als crossdocking en pick to zero is ons transport messcherp, kakelvers en kostenefficiënt. Wat de omvang van uw order ook is.

's Ochtends binnen, 's avonds bij u

Kipproducten die we 's ochtends binnen krijgen, liggen 's avonds bij u in de schappen. Dit kunnen we waarmaken door onze excellente logistiek. We ontvangen naast verpakte producten ook bulk grondstoffen, die we op maat verwerken. Denk hierbij aan kruiden, marineren, verpakken en etiketteren. Vervolgens wordt het product gereed gemaakt voor transport. Ons doel? Het logistieke traject van mester tot consument integraal beheersen.

Elk moment kwaliteit monitoren

Integrale beheersing van de keten wil zeggen dat we altijd in control zijn als het gaat om logistieke stromen. Vanaf de oorsprong tot aan de consument. Zo kunnen we op elk moment de kwaliteit monitoren. Omdat al onze transporteenheden zijn uitgerust met temperatuurloggers, kunnen we in 85% van de gevallen het transport managen en beheersen. Daarnaast hebben we langdurige samenwerkingsverbanden met transportbedrijven, die IFS gecertificeerd zijn.

De supply chain oplossing

Onze supply chain oplossingen bestaan uit uitgekiend magazijnbeheer, scherpe transportplanning, extra dienstverlening in de vorm van ompakken en het etiketteren van kip- en poelersproducten. Elke klant heeft haar eigen unieke eisen en wensen op gebied van aanleverwijze, producteigenschappen, leadtimes en data. We zijn in staat daar tot in de puntjes invulling aan te geven.

Wij denken graag mee over logistieke processen die voor u het beste werken. Meer weten over de voordelen van onze supply chain oplossingen? Neem gerust contact met ons op .Functie:kwaliteit monitor
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandKip via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Kwaliteit Monitoren GroenlandKip 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures