Vacature Kraanmachinist

Kraanmachinist in Bodegraven

Trekker chauffeur

Gezocht: Kraanmachinist voor Hitachi 27
Vanwege aantrekkende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kraanmachinist om ons team te versterken.
Voor deze functie zoeken we iemand in het bezit van een B rijbewijs en met minimaal drie jaar ervaring op de kraan.
Het betreft een Hitachi 27 voor in de kabels- leidingen.
Heb je ervaring in de GWW-sector, ben je enthousiast, creatief en heb je geen zeven tot vier mentaliteit dan ben jij degene die wij zoeken.
Wij bieden een prettige en professionele werkomgeving met voldoende mogelijkheid voor zelfontplooiing op verschillende gebieden.
Heb je interesse in deze functie, neem dan contact op met ons
Vanwege aantrekkende werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ervaren trekker chauffeur om ons team te versterken. Wij zoeken iemand in bezit van het T rijbewijs en liefst ook het B rijbewijs. Werkzaamheden zijn zeer veelzijdig, van agrarische werkzaamheden tot bouwwerkzaamheden .
Heb je ervaring met trekkers of ben je gemotiveerd om veel te leren, ben je enthousiast, creatief en heb je geen zeven tot vier mentaliteit dan ben jij degene die wij zoeken. Wij bieden een prettige en professionele werkomgeving met voldoende mogelijkheid voor zelfontplooiing op verschillende gebieden.
Heb je interesse in deze functie neem dan contact met ons op.
Staat de door jou gezochte vacature er niet tussen?
Wij staan altijd open voor mensen met passie voor het vak.
Heb je interesse? Neem dan contact op met onsFunctie:kraanmachinist
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Loonbedrijf G. Bunnik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Kraanmachinist Loonbedrijf G. Bunnik 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures