Vacature Cloud Engineer

Cloud Engineer in Bodegraven

Cloud Engineer

Hou je van ee n uitdaging?

Is 9 tot 5 niks voor jou? Ben je nieuwsgierig, durf je verantwoordelijkheid te nemen en zoek je
een uitdagende baan in de IT-sector? Als Windows Engineer ben je voornamelijk
bezig met tweedelijns ondersteuning van klanten op het gebied van IT en
werkplekbeheer. Samen maken we het verschil voor de klant.

Kwalificaties

Wat verwachten we van jou en waar worden we blij van?

Je bent in staat om de IT-behoefte bij klanten goed te peilen en te vertalen in een passende oplossing. Ook werk je graag zelfstandig: je trekt pas aan de bel als je er niet uitkomt, Google is je beste vriend.

Kennis van Microsoft

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring en je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Operating Systems, Active Directory, GPO, DHCP, DNS en Routing. Je kan zeer goed overweg met Office 365 en Exchange. Daarnaast heb je een rijbewijs zodat je geen last hebt van blaadjes op het spoor.

Je hebt een signaalfunctie: als iets beter kan, kom je met verbetervoorstellen en je zorgt voor toegevoegde waarde binnen uitdagende projecten van onze klanten. Ook krijg je te maken met diverse omgevingen, migraties en upgrades.

Bizway

Bizway is al meer dan 20 jaar succesvol in het leveren van veilige hosting en werkplekbeheer aan sectoren die altijd moeten kunnen rekenen op een hoge beschikbaarheid en uitgebreide monitoring.

We zijn een enthousiaste en snelgroeiende organisatie waarin jij het verschil kan maken, je geen pak aan hoeft en je vooral bezig bent met dingen die jij leuk vindt en die er echt toe doen.

Bizway B.V.Functie:cloud engineer
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bizway via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Cloud Engineer Bizway 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures