Vacature Functioneel Beheerder Burgerzaken

Functioneel Beheerder Burgerzaken in Bodegraven

Waar bent u naar op zoek?

Functioneel beheerder Burgerzaken (36 uur)

Luca

Wil jij meebouwen aan de beste dienstverlening voor onze inwoners? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Functioneel beheerder Burgerzaken.

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder burgerzaken werk je binnen het team Informatisering & Automatisering (I&A). Gebruikers kunnen bij jou terecht met vragen of problemen en jij bent in staat de collega's op een vriendelijke en begrijpelijke manier verder te helpen. Naast deze gebruikersondersteuning stem je regelmatig af met collega's en leveranciers en speel je een sleutelrol in de doorontwikkeling van de processen binnen burgerzaken.

Als functioneel beheerder burgerzaken

 • Onderhoud je nauw contact met de gebruikers en eigenaren van de applicaties, waarbij je aan de slag gaat met hun vragen, wensen en problemen;
 • Ben je verantwoordelijk voor het beheer van gebruikersrechten en autorisaties; zorg je ervoor dat er een beheerplan wordt gemaakt en onderhouden. Je coördineert en voert veranderingen uit, inclusief het opstellen van test- en implementatieplannen;
 • Zorg je ervoor dat belangrijke richtlijnen, zoals informatieveiligheid en privacy worden nageleefd;
 • Je voert periodiek overleg met de leveranciers van de applicaties om ervoor te zorgen dat de applicaties ons als organisatie, zo optimaal mogelijk ondersteunen;
 • Je houdt toekomstige ontwikkelingen en functionaliteiten van zowel de gebruikte applicaties als de digitale dienstverlening goed in de gaten. Op basis daarvan kom je met verbetervoorstellen.
 • Je leidt projecten binnen het vakgebied.

Wat breng je mee?

Je bent in staat om boven de inhoud te staan, patronen te herkennen en daardoor verbeteringen aan te brengen. Je houdt het overzicht, prioriteert en kunt meerdere opdrachten tegelijkertijd uitvoeren. Complexe problemen ga jij graag te lijf en je vindt het leuk om creatieve oplossingen te bedenken. Collega's betrekken bij vraagstukken om oplossingen te vinden is voor jou vanzelfsprekend. Je kijkt niet op van audits en bent bekend met de relevante wetgeving.

Daarnaast vragen wij

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie of aantoonbaar veel affiniteit met dit vakgebied;
 • Aantoonbare kennis van functioneel beheer en relevante methodieken zoals BISL en ASL;
 • Kennis van bedrijfsprocessen, informatiebehoeften en gebruikersvereisten van Burgerzaken;
 • Technische basiskennis van ICT en informatiesystemen;
 • Ervaring met PinkRoccade iBurgerzaken en/of JCC-Software is een pré.

Wat bieden we?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng, die we dan uiteraard ook van jou verwachten;

 • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van een jaar dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast dienstverband;
 • Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bieden we je een salaris aan van maximaal € 4.752,- (indicatief schaal 9) bij een werkweek van 36 uur.
 • Een individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. In je IKB zit onder andere het vakantiegeld en eindejaarsuitkering verwerkt;
 • Wij kennen een aantrekkelijke pensioensregeling bij het ABP.

Wie zijn wij?

Een gemeente waar een hoogwaardige dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en bezoekers, hoog in het vaandel staat. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid, pakken eigenaarschap en ondernemen actie. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in zowel werken mét als vóór de inwoners om samen tot de beste resultaten te komen. Wij betrekken onze inwoners actief bij onze plannen en geven ruimte aan hen om zelf initiatieven te nemen.

Wij werken met ruim 240 toegewijde collega's in vier domeinen integraal samen aan diverse opgaves en thema's zoals die vanuit de samenleving op ons af komen. Deze samenorganiserende manier van werken maakt ons als organisatie flexibel en wendbaar. Dit maakt dat wij kunnen blijven inspelen op de blijvend veranderende omgeving. Wij zijn trots op onze collega's en helpen hen bij hun persoonlijke groei. Wij kennen voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden een prettige werkomgeving.

Belangstelling?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief. Voor vragen over de vacature, kun je via telefoonnummer contact opnemen met (team I&A) en over de procedure met Rekha Bechan-Ramdat (HR adviseur) of Fleur Frijling (HR adviseur). De vacature staat open tot 8 februari 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:functioneel beheerder burgerzaken
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Functioneel Beheerder Burgerzaken Gemeente Bodegraven-Reeuwijk 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures