Vacature Begeleider Mbo3

Begeleider Mbo3 in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Begeleider mbo3 / mbo4

IP08394

Word de spil in de zorgwereld van onze unieke cliënten van de Oude Rijnlaan 1-3 in Zwammerdam. Als persoonlijk begeleider mbo4 maak je het verschil in hun leven, van dagelijkse ondersteuning tot het vieren van mooie momenten!

Wie zijn wij

Wij zijn cliënten die wonen aan de Oude Rijnlaan 1-3 op het landgoed in Zwammerdam. We variëren in leeftijd van 23 tot 66 jaar en hebben soms moeite om verbaal uit te drukken wat we willen of nodig hebben. Sommigen van ons worden ouder, maar we zijn allemaal nog steeds erg zelfstandig. We hebben allemaal onze eigen zorgvragen, maar als je ons goed kent, herken je onze behoeften aan geluiden, gezichtsuitdrukkingen en enkele woorden. Wanneer dingen moeilijk of spannend voor ons zijn, uiten we dit soms door middel van "moeilijk verstaanbaar gedrag." Op dat moment hebben we jou het meest nodig! We waarderen begeleiding die verder kijkt dan ons (fysieke) gedrag, naast ons blijft staan tijdens moeilijke momenten en onze feestjes viert tijdens mooie momenten! Duidelijkheid en structuur bieden ons de veiligheid en het vertrouwen dat we nodig hebben om onszelf te kunnen zijn.

Jouw baan als begeleider mbo3 / mbo4

Als persoonlijk begeleider mbo4 vertegenwoordig je de belangen van cliënten en stel je samen met hen (en/of hun netwerk) een zorgplan op. Je coördineert met deskundigen en het netwerk van de cliënt om ervoor te zorgen dat het plan goed wordt uitgevoerd. Je ondersteunt de cliënt bij dagelijkse activiteiten, voert lichte verpleegkundige taken uit en houdt de gezondheid van de cliënt goed in de gaten.
Je bent als persoonlijk begeleider mbo4 verantwoordelijk voor huishoudelijke en administratieve taken, bent het eerste aanspreekpunt voor familie en vrienden en zorgt dat alle informatie bij andere zorgverleners terechtkomt. Werken als persoonlijk begeleider is uitdagend en gevarieerd en je kunt écht een verschil maken in het leven van anderen. Je bent als het ware de spin in het web van de zorg voor de cliënt.

Jouw profiel

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo 3 niveau zoals PBGZ, VIG of MMZ;
 • Je houdt van een uitdaging en durft je stem te laten horen;
 • Je toont van nature initiatief, pakt je randzaken op en bent in staat om waar nodig collega's aan te sturen.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 16 en 32 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.338 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35/40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met () tel: of Manon Otto - Hagenauw tel: .

Solliciteer voor

14.12.2023

 • 16 - 24 uur
 • 24 - 32 uur


Functie:begeleider
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Mbo3 Ipse de Bruggen 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures