Vacature Begeleider Mbo3

Begeleider Mbo3 in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Begeleider mbo3 MVG

IPH08435

Klaar voor een avontuur vol onverwachte wendingen? Word onze steunpilaar in de wereld van 'moeilijk verstaanbaar gedrag'! Als begeleider/verzorgende IG mbo3 MVG bied jij rust temidden van de chaos. Ons gedrag is net zo mysterieus als een puzzel, maar samen maken we er een meesterwerk van. Durf jij het raadsel te ontrafelen?

Wie zijn wij

Wij zijn cliënten die uiting geven aan onze onrust door middel van moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit kan zowel verbaal als fysiek zijn. Wij zijn op zoek naar een veilige basis waarop we minder onrust zullen ervaren en waarop we onze dagen samen met jou kunnen beleven. Hiervoor hebben wij jou hard nodig! Jij doorziet ons gedrag en begrijpt de vraag die eronder ligt. Jij kunt ons veiligheid bieden door zekerheid uit te stralen, duidelijkheid te verschaffen en onvoorwaardelijk naast ons te blijven staan. Ons gedrag is complex, wat betekent dat je alert moet zijn op onze (kleine) signalen. Samen successen vieren en uitdagingen aangaan zorgt ervoor dat je een bijzondere band opbouwt, zowel met ons als met het team.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te onderzoeken welke woning het beste bij jou aansluit!

Jouw baan als begeleider mbo3 MVG

Als begeleider mbo3 MVG zorg je voor het welzijn van cliënten door persoonlijke verzorging en begeleiding te bieden. Je voert ook verzorgende en lichte verpleegkundige taken uit op niveau 3, volgt het zorgbegeleidingsplan en past het indien nodig aan. Daarnaast ben je ook ondersteunend aan de persoonlijk begeleider.

Je signaleert bijzonderheden, doet huishoudelijke en administratieve taken en bent het aanspreekpunt voor familie en naasten. Door jouw inzet kun je echt een verschil maken in het leven van cliënten en hun dierbaren.

Jouw profiel als begeleider mbo3 MVG

 • Je hebt een afgeronde mbo3 verzorgende IG of maatschappelijke zorg;
  of mbo4 opleiding sport- en bewegen opleider/coördinator of coördinator buurt en onderwijs.
 • Je bent collegiaal, enthousiast en toont inzet en doorzettingsvermogen.
 • Je kunt je inleven in de belevingswereld van onze cliënten en hun familie.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 4 en 36 uur per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.127 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 30/35/40 afhankelijk van de zorgintensiteit van de locatie waar je komt te werken.
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met ons team via .Functie:begeleider
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2127 – 3535
Uren per week:4 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Mbo3 Ipse de Bruggen 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures