Vacature Apothekersassistente

Apothekersassistente in Reeuwijk

  • Redactie Waddinxveen
  • 24-01-2024

Apothekersassistente in Gouda

Het team van Apotheek Reeuwijk is op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde

Apothekersassistentem/v
18-36 uur per week

Wat ga je doen?

Wij zouden het leuk vinden wanneer je ons team komt versterken en samen met je collega's zorgt voor een optimale farmaceutische dienstverlening aan onze cliënten.
Je bent als apothekersassistente bij onze apotheek een belangrijke zorgverlener voor het bewaken, controleren en het uitgeven van genees- en zelfzorgmiddelen. Daarbij geef je ook voorlichting aan onze cliënten over deze middelen en de eventuele bijwerkingen.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit een apotheker en zes apothekersassistenten. We zijn gevestigd in het gezondheidscentrum van Reeuwijk. Daar bevinden zich ook een huisartsenpraktijk, een fysiotherapeut, een podotherapeut en de thuiszorg. Naast vakmanschap en samenwerking, staat het plezier in het dagelijks werk bij ons voorop.

Wat bieden we jou?

Naast een leuke werksfeer in een team met enthousiaste collega's, bieden we je uiteraard een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO apotheekmedewerkers.

Wat neem je mee?

Weet je van aanpakken, neem je initiatief, ben je communicatief vaardig, hartelijk naar onze cliënten en bovendien flexibel ingesteld? Heb je ervaring met Pharmacom en is je vakkennis up-to-date? Dan zijn alle basis ingrediënten aanwezig om ons team te komen versterken.
Neem dus snel contact met ons op!

Wil jij deze leuke baan als Apothekersassistente ?Dan maken we graag kennis met je!

Stuur dan een mailtje met je CV naar de heer , gevestigd Apotheker. Zijn mail adres: Heb je eerst nog vragen? Bel hem dan gerust:


Apotheek Reeuwijk is onderdeel van Appertijn Apotheken, een samenwerkingsverband van een zestal apotheken:
Gouda: Apotheek Heerkens - Apotheek Rond - Apotheek Gouda Noord met een Apotheek Service Punt in Gouderak - Reeuwijk: Apotheek Reeuwijk - Bergambacht: Apotheek Bergambacht - Den Haag: Apotheek Prins Hendrikplein

Neem ook een kijkje bij een van onze andere apotheken in Gouda, Reeuwijk, Bergambacht of Den Haag via www.appertijnapotheken.nl .


Functie: apothekersassistent Startdatum: 09-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 18 - 36 Neem dan contact op met Apotheek Reeuwijk via onbekend of onbekend.

Functie:apothekersassistent
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Apotheek Heerkens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Apothekersassistente Apotheek Heerkens 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures