Vacature Helpende/ Helpende Plus- PG

Helpende/ Helpende Plus- PG in Bodegraven

Bosch en Duin

De Wijngaard

Bodegraven

Werken bij Accolade Zorg

Helpende/ Helpende plus- PG

 • 8 - 36 uur

Voor onze locatie in Bodegraven zoeken wij een Helpende (plus) die het leuk vindt om uitdagingen aan te gaan. De locatie is namelijk klaar voor een nieuwe start. Vanaf 1 april a.s. neemt Madelief Zorg de zorg voor onze cliënten over in deze mooie kleinschalige woonboerderij! De uren zijnbespreekbaar. Ben jij ook klaar voor een nieuwe start? Mooi als je hier komt werken!

Wat ga je doen?

In de rol van Helpende ben je onmisbaar voor de dagelijkse zorg, het wonen en het welzijn van onze bewoners. Jij zet je met jouw passie en inlevingsvermogen in bij de persoonlijke begeleiding van verschillende dagelijkse activiteiten, waarbij we bewonersgericht werken. Op deze manier help jij de bewoners een waardevol leven vorm te geven. Je zorgt ervoor dat de bewoner in zijn directe omgeving goed kan functioneren, waarbij we samen zoeken naar wat hoop en betekenis geeft. Op basis van vastgestelde zorgplannen bied je begeleiding, verzorging en ondersteuning. Je signaleert (toenemende) problematiek en koppelt dit terug naar de woonbegeleiders. Daarnaast bouw je een vertrouwensband op met de bewoners en biedt waar nodig praktische hulp.

Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in het verzorgen en begeleiden van onze bewoners op basis van het zorgplan. Je levert adl zorg, je geeft medicijnen, verleent stoma- en zwachtelzorg en verzorgt wonden. Je neemt deel aan werkgroepen en je overlegt regelmatig met de collega's. Vergeet ook niet het regelmatige contact met familie en andere direct betrokkenen van de bewoners.

Je werkt op verschillende tijden, waarbij er in het basisrooster zoveel als mogelijk rekening gehouden wordt met je wensen en waarbinnen onderling geruild kan worden.

Wat breng je mee

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Jij bent flexibel in denken en doen, creatief in het vinden van oplossingen en je kan goed zelfstandig werken. Uiteraard heb jij een grote passie voor de ouderenzorg!

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding MBO helpende niveau 2 voor de functie van Helpende;
 • Een certificaat voor Helpende Plus voor de functie van Helpende Plus;
 • Een flexibele beschikbaarheid, werken op verschillende tijden en in het weekend is voor jou geen probleem;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden wij

Zorg en welzijn geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt. Daarom staan bij ons plezier in het werk en ontwikkelmogelijkheden centraal. Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en bijzondere bewoners.

 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • De functie van Helpende is ingeschaald in FWG 25, met een salaris tussen de € 2.210,77 en € 2.853,86 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. De functie van Helpende Plus is ingeschaald in FWG 30, met een salaris tussen € 2.264.72 en € 2.938,60 bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week.
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement;

Wie zijn wij

is tot 31 maart 2024 onderdeel van Accolade Zorg en vanaf 1 april 2024 neemt Madelief Zorg de zorg over voor onze bewoners. Bij Accolade werken wij vanuit onze christelijke identiteit. We geven professionele, liefdevolle zorg en begeleiding aan ouderen en volwassenen in het verpleeghuis. We streven naar kwalitatief goede zorg, die ontstaat in de relatie tussen cliënt, familie en zorgprofessional. Ook de relatie tussen collega's is hierbij van belang. We zijn creatief en tonen lef in het zoeken naar wat hoop en betekenis geeft. De zorg aan onze bewoners leveren we vanuit een herkenbare christelijke identiteit.

Werken
Accolade Zorg

image-122

Heeft liefdevolle zorg jouw hart?

Werken bij Accolade Zorg is werken vanuit je hart. Er zijn met liefde en aandacht voor kwetsbare en waardevolle mensen, En samen zoeken naar wat het leven hoop en betekenis geeft.

, een schitterende bosrijke omgeving

In Bodegraven staat onze kleinschalige locatie . Deze prachtige woonboerderij is landelijk gelegen en biedt plaats aan 14 bewoners. Medewerkers van Accolade zijn 24 uur per dag aanwezig om zorg te bieden aan de bewoners.

Werken in de psychogeriatrie

Met je collega's probeer je de bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven, binnen een prettig woon- en leefklimaat.

Solliciteren bij Accolade Zorg

Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! De procedure gaat als volgt:

 • Reactie

 • Kennismaking

  Is er een match? Dan maken we graag in het echt kennis.

 • Meelopen

  Heb jij een positieve kennismaking? Dan kan jij een keer komen meelopen!

 • Aangenomen!

  Als het beviel van beide kanten dan ben je van harte welkom!

Ga jij deze nieuwe uitdaging aan?

Wil jij bij Accolade aan de slag?

Contact-person


Helpende (plus) wijkverpleging

Bij Accolade werken wij vanuit onze christelijke identiteit, cliënten voelen zich daar thuis bij.

Functie:helpende/ plus- pg
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2210 – 2938
Uren per week:8 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Accolade Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Helpende/ Helpende Plus- PG Accolade Zorg 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures