Vacature Talentclass

Talentclass in Reeuwijk

Stap 2

Wanneer wij jouw cv en motivatie hebben ontvangen, krijg je binnen drie werkdagen een reactie. Wanneer wij denken dat jouw cv en motivatie aansluiten bij de gevraagde functie word je uitgenodigd om deel te nemen aan ons assessment. Het assessment wordt online afgenomen en bestaat uit vier onderdelen: abstract, numeriek, verbaal en een persoonlijkheidstest.

Binnen één werkdag nemen we contact met je op om de uitslag te bespreken. Bij een positief resultaat plannen we een vervolgafspraak via Teams in.

Stap 3

Tijdens het Teamsgesprek kun jij ons leren kennen en wij zijn benieuwd naar jou! Vervolgens kun jij je vragen stellen aan een Qquest collega. Wie kan er nu beter vertellen over zijn/haar ervaring bij ons dan onze eigen collega's?

Stap 4

Wanneer wij enthousiast zijn over jou, dan ontvang je van ons een aanbieding. De aanbieding ontvang je digitaal en kun je thuis nog eens rustig doornemen. Wanneer je vragen hebt kun je altijd terecht bij onze recruiter.

Stap 5

Na het digitaal ondertekenen van je contract gaat het feest écht beginnen! Samen met de recruiter stem je af wanneer je kan beginnen. Wij kijken er naar uit om met jou te kunnen samenwerken.

  • Zorg dat jouw CV en motivatie up-to-date zijn. Geen IT-ervaring? Dat is geen probleem, wel is een afgeronde HBO- of WO-opleiding vereist.
  • Kom representatief gekleed, we verwachten niet dat je jasje-dasje komt, maar casual smart is wel gewenst.
  • Bereid je goed voor op de gesprekken:
    • Wat zou je graag willen doen in de ICT?
    • Waarom is een baan bij Qquest daarvoor de logische stap?
    • Waarom wil je werken bij Qquest?
  • Selectiedag analytische test: Het is aan te raden om vooraf te oefenen voor de analytische test. De test zal uit drie onderdelen bestaan: (Een rekenmachine is niet toegestaan, wel verzorgen wij pen en papier.))
    • cijferreeksen


Recruiter

+31 (0) 85 40 11 705

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachten Inschrijven selectiedag

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachten Inschrijven selectiedag

Contact

Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht
T: +31 (0)85 40 11 700
E:Functie:talentclass
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Qquest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Talentclass Qquest 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures