Vacature Supply Planner

Supply Planner in Bodegraven

› Carrière › Supply Planner

Supply Planner

Supply Planner - Fulltime 40 uur - Hybride Bodegraven/thuis

Een uitdagende rol in de dynamische wereld van Kaas, waar onze De Rotterdamsche Oude 100 weken op de plank ligt te rijpen voordat het op de borrelplank van onze consument geserveerd wordt. Onze klanten de lekkerste kaas leveren op een betrouwbare én duurzame manier dat is de uitdaging. Samen met je collega's van sales, sourcing, ripening, operations, warehousing, distributie en leveranciers op basis van de demand forecast het optimale plan opstellen, bijsturen en uitvoeren. Altijd op zoek naar de volgende kans om nog meer service, duurzaamheid en fun te realiseren.

Doel van de functie

Als Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de planning van een deel van ons Hollandse of Internationale kaas productportfolio om de verwachte performance (servicelevel, voorraadhoogte, derving) tegen de optimale kosten te realiseren. In samenwerking met de commerciële organisatie wordt een goede inschatting van de vraag van de klant gemaakt. Deze demand forecast vertaal je naar een productieplan of inkoopplan op artikelniveau zodat de juiste voorraad wordt aangestuurd. Afwijkingen monitor je en volg je op, om het beste resultaat te leveren en afwijkingen in de toekomst te voorkomen. Door je sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen kun je pro-actief oplossingen vinden en bijdragen aan continue verbeteringen in afstemming met je collega's en leveranciers in de keten.

Wat is jouw positie in de organisatie?
Je bent onderdeel van het Planning & S&OP team wat bestaat uit 15 collega's met 2 focus gebieden: Hollandse Kaas en Internationale Kaas. Het team Planning & S&OP is onderdeel van de Supply Chain organisatie en werkt samen met bijna alle disciplines binnen Zijerveld.

Over jou:
• Je hebt passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken om jezelf te blijven ontwikkelen. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
• Je beschikt over HBO/WO-werk/denk niveau (supply chain/logistiek/business gerelateerd) met 1-5 jaar relevante werkervaring; ervaring met kaas is een pré.
• Je bent accuraat en analytisch en kan je inzichten effectief vertalen naar concrete acties in lijn met de organisatie.
• Je overtuigt ons met goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) en je bent een sterke persoonlijkheid met een positieve instelling.
• Je toont eigenaarschap, neemt besluiten, bent resultaat gedreven én stressbestendig.
• Je bent behendig met Excel, planning- en ERP systemen (Infor M3 en Demand Planner is een pre) en het gebruik van BI tools (Power BI is een pre).
• Je hebt een werkhouding van het continue optimaliseren van de processen, systemen, samenwerking en resultaten over de afdelingsgrenzen heen.

Wat we bieden:
Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid, dynamiek en fun.

Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes en sporttoernooien.

Wij zijn Zijerveld
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en internationale soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo'n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.


Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Kristel Lammers (Manager Planning & S&OP) via telefoonnummer .

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .docdoc en .docxdocx.


Bel ons op | Stuur ons een berichtFunctie:supply planner
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijerveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Supply Planner Zijerveld 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures