Vacature HR-Medewerker

HR-Medewerker in Reeuwijk

HR-medewerker

Neem contact met ons op

Hands on HR-medewerker 24-32uur SOCOTEC Reeuwijk

Ben jij de HR-medewerker die het reguliere HR-werk ziet als de basis, maar ook helemaal opleeft van de onderwerpen zoals onboarding en arbo? Zie jij werving en selectie niet alleen als een taak, maar als een kans om de organisatie te versterken? Is digitalisering jouw tweede natuur, en ben je bekend met NMBRS? Dan ben jij de hands-on HR-medewerker die wij zoeken!

Over SOCOTEC

SOCOTEC is een van oorsprong een Testing Inspection en Certification (TIC) organisatie met als visie "een veilige en gezonde werk- en leefomgeving voor iedereen". Wij leveren het beste advies en de beste diensten op gebied van TIC voor een gezonde en veilige woon- en werkomgeving die voldoet aan de wettelijke vereisten. Wij willen omgevingen creëren waar mensen energie van krijgen, zowel voor onze opdrachtgevers als onze eigen mensen. SOCOTEC heeft een uitstekende reputatie in haar segment en heeft de ambitie om te groeien in de komende jaren. Op dit moment werken er zo'n 150 professionals binnen, verdeeld over heel Nederland. We hebben vestigingen in Reeuwijk, Beilen en Den Helder.

Socotec voert inspecties en verbeteringen uit binnen verschillende technische disciplines. Daarbij zorgen we ook voor de verbetering van bestaande installaties of de realisatie van nieuwe drinkwaterinstallaties voor zowel bestaande als nieuwe gebouwen.

Je standplaats is Reeuwijk, maar we hebben meerdere vestigingen door het hele land. Je kunt altijd terugvallen op een enthousiast, open en professioneel team. Je wordt onderdeel van een hecht team.

Als HR-medewerker bij SOCOTEC

Jij bent de kracht achter de reguliere HR-taken zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten en verzuimregistratie. Maar daar stopt het niet. Jij bent de drijvende kracht achter werving en selectie, je bent aanwezig bij sollicitatie gesprekken en doet alles omtrent de planning. Daarnaast vind je het leuk om onze processen verder te digitaliseren. Dit levert ons namelijk direct tijd op die we weer kunnen investeren in projecten. Je bent in goed contact met onze HR manager zodat jullie goed van elkaar weten wat er speelt in de organisatie.

Hoe ziet je dag eruit?

De werkdag start om 08:45 op ons kantoor in Reeuwijk. Na het opstarten van je laptop bespreek je met de HR-manager de belangrijke agendapunten en prioriteiten voor de week. Om 10:00 uur staat de eerste vergadering gepland met de operations manager. Je bespreekt de verzuimrapportage van de afgelopen maand. Samen bepalen jullie welke acties er uitgezet moeten worden. Na dit overleg geef je de HR-manager een terugkoppeling. Daarna stel je een terugkoppeling op voor de arbodienst. De lunch om 12:00 uur op de 2e verdieping biedt de gelegenheid om gezellig met de rest van je collega's te kletsen.

In de middag heb je een afspraak met Paul, jullie gaan samen bekijken welke nieuwe personeelsinformatiesystemen geschikt zijn voor SOCOTEC, jullie oog is gevallen op NMBRS, dat komt goed van pas, want daar heb jij ervaring mee! Na het overleg handel je e-mails af en bekijk je de personele mutaties voor de maand. Je ziet dat er een nieuwe werkvoorbereider is aangenomen! Je stuurt hem de e-mail voor het pre-boarden.
Het is al 17:15 uur; je rondt je werkdag af, ruimt je spullen op en sluit je laptop af. Vandaag was een productieve dag!

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in human resource management
 • Je hebt 4 tot 5 jaar ervaring als HR-medewerker
 • Je vindt het leuk om aansluiting te nemen aan diverse projecten, zoals onboarding en de implementatie van NMBRS
 • Je hebt affiniteit met werving en selectie en digitalisering
 • Je hebt ervaring met NMBRS is een pré
 • Je bent een echte aanpakker
 • Je bent communicatief sterk en blijft in verbinding met de HR-manager over de voortgang van taken en projecten
 • Je geeft vanuit je professie advies en schuwt een mening niet

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving waarin jouw input wordt gewaardeerd
 • Kansen voor professionele ontwikkeling en groei
 • Een arbeidsovereenkomst van 24-32 uur per week voor 1 jaar met zicht op vast dienstverband
 • Hybride werken
 • 26 vakantie dagen en daarbovenop 3 bonus malus dagen
 • Goede pensioenregeling
 • Laptop en telefoon
 • Mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness in jouw regio

Sollicitatieproces

Wij houden van snel schakelen. Kom bij ons langs voor een kop koffie en ontmoet ons vakkundige, gedreven en enthousiaste team! Is er een klik? Dan pakken we door. Stuur jouw (korte) motivatie en CV naar onze HR-afdeling t.a.v. : . Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit kun je van ons verwachten, zodra je solliciteert:

 • CV & motivatiebrief : Stuur je CV en motivatiebrief naar
 • Eerste sollicitatieronde : Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een telefonisch kennismakingsgesprek
 • Tweede selectieronde : Na een positieve eerste ronde, volgt er een tweede gesprek, bij SOCOTEC Reeuwijk

Functie

HR-medewerkerFunctie:hr medewerker
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SOCOTEC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. HR-Medewerker SOCOTEC 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures