Vacature Locatie Manager

Locatie Manager in Bodegraven

› Carrière › Locatie manager Pack & Ripening

Locatie manager Pack & Ripening

Ervaren Locatie manager - Fulltime 40 uur - Bodegraven
Een uitdagende rol in de dynamische wereld van Kaas. Je bent eindverantwoordelijk voor het reilen, zeilen én de resultaten van de locaties Pack & Ripening.

Bij de locatie Pack wordt zowel Hollandse als Internationale kaas gesneden en (fresh) verpakt. De afgelopen twee jaren is er op meerdere vlakken fors geïnvesteerd in deze locatie en is een belangrijk deel van ons machinepark volledig vernieuwd.

Bij de locatie Ripening wordt een deel van onze voorraad Hollandse kaas op professionele gerijpt en onderhouden. De verblijfsduur van de kaas is 6 weken voor jonge kaas tot wel langer dan een jaar voor oude kaas. Het behandelen van de kaas is een proces waarvoor onder meer robotarmen gebruikt worden.

In de beide locaties wordt in twee ploegendienst gewerkt. Er heerst een echte can-do mentaliteit en de sfeer is er bijzonder positief. Er staan teams van goed gekwalificeerde medewerkers die ervoor gaan om een uitstekend product te maken.

Doel van de functie
Als Locatie manager ben je de bezielende leider van de beide locaties. Je straalt een aanstekelijke energie en enthousiasme uit die door de medewerkers wordt opgepakt zodat dit door heel de locatie voelbaar is.

Je bent je er terdege van bewust dat veiligheid op nummer één staat en dat er met voedingsmiddelen gewerkt wordt. Kwaliteit en voedselveiligheid zijn essentiële zaken die op geen enkele manier ter discussie mogen staan. Je bent er continue mee bezig ervoor te zorgen dat deze elementen als vanzelfsprekend door de medewerkers in praktijk gebracht worden.

Wat is jouw positie in de organisatie?
Je bent onderdeel van het Operations Management Team en . Je geeft direct leiding aan 5 Teamleads en een aantal ondersteunende functionarissen. De totale bezetting van de beide locaties samen is ongeveer 200 mensen.

Over jou:
• Je hebt passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken om jezelf te blijven ontwikkelen. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend;
• Je beschikt over HBO/WO-werk/denk niveau (supply chain/logistiek/business gerelateerd) met ongeveer 5 jaar relevante werkervaring; kennis van Hollandse kaas is een pré;
• Je bent gedreven, hebt veel enthousiasme, bent oplossingsgerichtheid, houdt van humor en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht;
• Je hebt uitgebreide kennis van en het werken met ERP- en logistieke systemen, zoals WMS-pakketten (Locus is een pre);
• Je hebt kennis over en ervaring met HACCP en andere relevante kwaliteitssystemen;
• Je hecht er waarde aan om een samen slimmer werken mentaliteit te creëren en je hebt ervaring met het invoeren en toepassen Continues Improvement;
• Je bent ervaren in het tonen en overdragen van stimulerend en motiverend leiderschap om te komen tot uitstekende teamprestaties en een soepele samenwerking;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat we bieden:
Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid, dynamiek en fun.

Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes en sporttoernooien.

Wij zijn Zijerveld
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en internationale soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo'n 600 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.


Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met (Operations Manager) via telefoonnummer .

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .docdoc en .docxdocx.Functie:locatie manager
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijerveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Locatie Manager Zijerveld 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures