Vacature Procesmanager Export

Procesmanager Export in Bodegraven

+31 (0) 172 55 3000

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.

Zoek jij een uitdagende rol die ervoor zorgt dat consumenten in meer dan 60 landen kunnen genieten van heerlijke premium kazen zoals Old Amsterdam en Basiron? Ben jij een gedreven professional met een passie voor het optimaliseren van processen? En kun jij als leidinggevende met Team Binnendienst Export ons serviceniveau laten excelleren? Dan is dit je kans om onderdeel te worden van een ambitieus, professioneel en snelgroeiend familiebedrijf! MAAZ Cheese exporteert, onder de handelsnaam Veldhuyzen Kaas, de lekkerste Hollandse kaaspecialiteiten naar alle uithoeken van de wereld.

Ter uitbreiding van de afdeling Export zijn wij op zoek naar een doortastende

Procesmanager Export m/v (40 uur)

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen binnen de exportafdeling met als doel onze leveringen aan onze internationale klanten vlekkeloos te laten verlopen. Je stuurt de binnendienst aan en werkt continu aan het optimaliseren van de samenwerking tussen de verschillende afdelingen (inkoop, voorraadbeheer, operatie, finance, kwaliteit) en de daarbij behorende (ICT) processen.

Er zijn hoge eisen aan producten die bestemd zijn voor onze exportklanten. Daarbij moet je denken aan specifieke eisen voor productielocaties, labelling, verpakking en uitgebreide documentatie die benodigd is om export mogelijk te maken. De klant verwacht dat de orders correct en op het afgesproken moment beschikbaar zijn voor laden. Vanaf de inkoop t/m de operatie in ons warehouse moet daarom alles optimaal verlopen. Je zult een sleutelrol vervullen in het efficiënter maken van onze interne- en operationele activiteiten en daarmee bijdragen aan de verdere groei.

Je belangrijkste taken

 • Identificeren en implementeren van verbeteringen in de processen tbv exportorders
 • Samenwerken met verschillende afdelingen om operationele efficiëntie te maximaliseren
 • Optimaliseren van ICT-systemen (M3) om de workflow en logistiek te verbeteren
 • Aansturen en motiveren van de Binnendienst Export (5 FTE)
 • Rapporteren voortgang aan de directie.

Wij vragen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

 • Sterk analytisch vermogen en probleemoplossend vermogen

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten

 • Affiniteit met ICT en logistieke processen

 • Positieve instelling en vermogen om in teamverband te werken

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden

 • Een uitdagende en veelzijdige functie met impact in een snelgroeiend bedrijf

 • Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform

 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei

 • Een inspirerende werkomgeving met een enthousiast en gemotiveerd team

Interesse?

Solliciteer dan vóór 31 januari 2024 . We ontvangen graag je CV met motivatie via email: . Voor vragen kunt je contact opnemen met Kristel Zijerveld .

Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega's die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 31 januari 2024 je sollicitatie met CV en motivatie naar .Functie:procesmanager export
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MAAZ Cheese via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Procesmanager Export MAAZ Cheese 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures