Vacature Hoofd Administratie

Hoofd Administratie in Bodegraven

Natuurlijke leider, in de ban van cijfers en recht voor zijn raap? Dan zoeken we jou!

Eerst een korte kennismaking met Lok installaties. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en exploiteren gebouw gebonden installaties. We zijn een totaal installateur en we bestaan al 100 jaar. In de nabije toekomst willen we uitsluitend energieneutraal gaan bouwen. Inmiddels zijn we twee vestigingen groot en heeft ons familiebedrijf een stabiele en gezellige groep collega's. We staan open voor nieuwe ideeën, zijn gedreven om de beste te zijn en hebben een jong team. Wij zijn op zoek naar een hoofd administratie.

Als Hoofd Administratie ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van de financiële processen binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met de directie en MT leden om de financiële gezondheid van het bedrijf te waarborgen en om de directie te adviseren aangaande de verdere groei van Lok. Je taken omvatten onder andere:

 • Het verzorgen van de volledige financiële administratie, inclusief het opstellen van financiële rapportages, jaarrekeningen en belastingaangiften.
 • Het monitoren van budgetten, het opstellen van financiële prognoses en het analyseren van financiële gegevens om de bedrijfsprestaties te beoordelen.
 • Het implementeren en handhaven van interne controleprocedures om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de financiële gegevens te waarborgen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een echte doeners mentaliteit. Dat past bij Lok. Als hoofd financiële administratie zie je het als je missie om financiële processen goed neer te zetten.


Vacature
omschrijving

Waar kom je terecht?

 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week. Je zal aanwezig zijn op de vestiging Bodegraven met soms een uitstapje naar Amersfoort
 • Een passend salaris afhankelijk van je werkervaring
 • Je komt te werken in een prettige omgeving met leuke collega's

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal een HBO opleiding in de financiële of administratieve richting
 • Goede beheersing van MS Office applicaties en ervaring met Syntess is een pre
 • Kennis van salarisverwerking is een pre
 • Je bent analytisch, procesgericht, je kan goed strategisch denken en bent (waar nodig) kritisch
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en je contactuele vaardigheden zijn goed
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
 • Je hebt ervaring in een projectenorganisatie met een jaaromzet van minimaal 20 miljoen

Voor ontwerp, installatie en onderhoud van duurzame installaties.Functie:hoofd administratie
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lok installaties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Hoofd Administratie Lok installaties 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures