Vacature Sales Assistent Wholesale & International

Sales Assistent Wholesale & International in Bodegraven

› Carrière › Sales Assistent Wholesale & International

Sales Assistent Wholesale & International

Je bent op vakantie in Slovenië, haalt boodschappen voor de lunch en ziet daar de jouw welbekende Gouda plakken in het schap liggen. En wat is er dan leuker dan dat jij er een belangrijke rol in hebt gespeeld dat je nu deze kaas kunt eten? Als Sales Assistant Wholesale & International ondersteun je Sales en Account Managers in het realiseren van plannen, gemaakte afspraken met klanten en kansen in onze organisatie. Jij bent in de lead van allerlei operationele zaken en zorgt ervoor dat je hiervoor de benodigde afstemming met klanten hebt. Je bent verantwoordelijk vooradministratie, zoals het verwerken van prijsmutaties, up to date houden van assortimentslijsten, opstellen van leverovereenkomsten en verwerken van assortiment wijzigingen. Tevens maak je analyses en ontwikkelt op basis hiervan - samen met Sales - plannen om zo onze business steeds verder uit te bouwen. Ten slotte pak je een actieve rol in de organisatie van acties, events en promoties die vanuit ons of de klant worden geïnitieerd.

Jouw positie in de organisatie
In deze rol werk je nauw samen met de Sales Manager Wholesale en het International Sales team bestaande uit een Manager Sales International, een Sales Manager, 2 Account Managers en 2 collega Assistent Account Managers. Je hebt dagelijks contact met onze (internationale) klanten en collega's van andere afdelingen zoals Customer Operations, Marketing en Supply Chain.

Over jou
- Je bent gedreven en komt met een persoonlijk doel bij ons werken.
- Je hebt een hands-on mentaliteit en wilt graag resultaten boeken.
- Je staat bekend om je accurate en gestructureerde manier van werken en kan goed overzicht houden.
- Je vindt het leuk om met zowel Nederlandse groothandel als internationale klanten en met collega's binnen FrieslandCampina contact te hebben.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zodat je goed kan schakelen met veel verschillende stakeholders.
- Je beheerst het Nederlands en Engels goed, een 3e taal is een pré.
- Je hebt een afgeronde HBO of MBO opleiding en je brengt 1 tot 2 jaar ervaring in een commerciële rol met je mee.
- We vinden het tof als je de ambitie hebt om door te groeien binnen commercie.

Wat wij bieden
Een verantwoordelijke en afwisselende rol in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek .

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo'n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.


Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met , via of . Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op of via onderstaand formulier.Functie:sales assistent international
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijerveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Sales Assistent Wholesale & International Zijerveld 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures