Vacature Accountmanager

Accountmanager in Reeuwijk

Accountmanager in IT (senior)

Kennis en ervaring

Minimaal 10 jaar ervaring in sales in Managed Services/ICT

Sterke communicatie skills

Dit krijg je van ons:

geld icon

Vergoeding van je internetabonnement, een thuiswerkvergoeding en flexibele start- en eindtijden

Een mobiliteitsregeling door zelf je vervoer te regelen of te kiezen voor een (elektrische) auto

Vrijdagmiddagborrels, sporten met een personal trainer en dagelijks luxe lunch van onze eigen chef

Accountmanagement

Contact met klanten

Projectoverleg

Plannen uitwerken


Het is voor ons vanzelfsprekend dat je als accountmanager zelfstandig, ondernemend, communicatief en resultaatgericht bent. Wij zijn op zoek naar een accountmanager die naast deze kwaliteiten ook het netwerk en de ervaring heeft om met ons mee te groeien.Iemand met ervaring in sales in Managed Services en key accounts. Behoud jij de regisseursfunctie in de snel veranderende wereld van IT? Dan komen we graag met jou in contact.

Jouw rol

Als accountmanager bij SPS bouw je effectief aan (new business) relaties en netwerken. Je weet precies wie je op welke manier moet benaderen om zelfstandig een klantenbase op te bouwen - want de MSP markt kent voor jou geen geheimen. Je volgt ontwikkelingen in de markt op de voet en wordt het aanspreekpunt voor en van onze klanten. Je inventariseert hun wensen, vertaalt deze samen met je collega's naar innovatieve oplossingen en wordt hun trusted advisor.

Je verbindt klanten aan de juiste collega's om projecten en diensten tot een gezamenlijk succes te maken en verder uit te bouwen. Kwaliteit leveren staat voor jou hoog in het vaandel, maar met jouw kennis en ervaring in Managed Services is dat geen probleem. Jij weet precies waar jouw klanten behoefte aan hebben.

Roland

De combinatie van new business en bestaande klanten maakt deze functie ontzettend veelzijdig en uitdagend. Je moet je hoofd koel kunnen houden in een soms hectische omgeving. In alles wat je doet houd je het doel van de klant voor ogen.

Ma andag

Di nsdag

Wo ensdag

Do nderdag

Vrij dag

''Samen met marketing bepaal je de campagnes voor het komende kwartaal waarop je leads genereert.'''

Offerte uitwerken

Lunch

Demo bij een klant voor de SPS Modern Workplace

''Samen met een van onze consultants overtuig jij de klant van onze moderne werkplek en servicedeskpropositie.'''

''Met de projectmanagers kijk je hoe de projecten afgelopen week zijn gevorderd. Samen maak je een plan voor aankomende week.'''

Tools

Als IT professionals gebruiken wij dagelijks meerdere tools en software. Om te communiceren, te structureren of uit te voeren. Van Gensys tot Mail tot Spotify - alles helpt ons dagelijks succes. Hieronder een kleine greep wat we zoal gebruiken.

Groeipad

Bij SPS kun je continu doorleren: van certificering tot een hbo-studie, van interne training tot het bezoeken van Microsoft-events: er is geen plafond voor studiebudget. Als het voor jou en SPS toegevoegde waarde heeft, is er veel mogelijk. Wij investeren in onze mensen en passen de functieprofielen aan op de kwaliteit van onze medewekers. Zo blijft je werk uitdagend en wordt het personeel ingezet op projecten waar ze echt goed in zijn. Jouw NeXt Step kun je dus helemaal zelf bepalen.

Werken
bij SPS

We zijn groot genoeg om landelijke en internationale projecten uit te voeren, maar ook klein genoeg om alle collega's persoonlijk te kennen. Het familiegevoel blijft bij ons altijd behouden. We werken vanuit een platte organisatiestructuur met een open cultuur waarin iedereen zijn mening telt. We hebben hetzelfde doel voor ogen. We stropen met zijn allen onze mouwen op, werken hard en zijn recht door zee.

En we zorgen dat je projecten doet waar je blij van wordt. We kijken naar jouw kwaliteiten en zorgen er samen voor dat je nooit verveeld raakt. Dit alles in een fijne werkomgeving waar de lijntjes kort zijn en eerlijkheid voorop staat. Zodat we altijd plezier hebben - tijdens én na onze werkdag.


proces

 • ± 1-2 dagen

  Telefonisch
  kennismakingsgesprek
  met recruiter

 • ± 1-2 dagen

  Eerste gesprek met Salesmanager

 • ± 1 week

  Tweede gesprek met afdelingsmanager en collega

 • ± 1-2 dagen

  Afronden arbeidsvoorwaardengesprek

mireille 1

als Accountmanager. Mireille neemt binnen drie werkdagen contact met je op.

Hoe is de werksfeer bij SPS?

Een fijne werksfeer is voor ons erg belangrijk.

Functie:accountmanager
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SPS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Accountmanager SPS 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures