Vacature (Key) Account Manager Out of

(Key) Account Manager Out of in Bodegraven

Modern Retail & Online Wholesale & Co-packaging International Markets

› Carrière › (Key) Account Manager Out of Home (Maxxam)

(Key) Account Manager Out of Home (Maxxam)

Als (Key) Account Manager Out of Home ben jij volledig - van inkoopkantoor t/m filialen - verantwoordelijk voor Maxxam. Maxxam is een platform voor gezamenlijke inkoopactiviteiten voor de productgroepen droge kruidenierswaren, zoetwaren, diepvries producten, dranken, horeca gerelateerde non food en reinigingsproducten. Leden van Maxxam zijn onder andere Bidfood, Hanos, Lekkerland en Makro.

Jij bent verantwoordelijk voor de strategie en de realisatie van het channel- en accountplan en de bijbehorende marktaandeel-, assortiments- , duurzaamheids- en winstdoelstellingen. Jouw uitdaging is om op een creatieve manier in samenwerking met de klant tailor made 'kaas oplossingen' te ontwikkelen en uit te voeren; enerzijds in strategische zin op het hoofdkantoor, anderzijds op tactisch operationeel niveau bij de leden. Als Zijerveld hebben we een goede reputatie bij Maxxam en haar leden, wat betekent dat relatiebeheer, stakeholdermanagement en excellente dienstverlening key zijn.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van ons Out of Home & Industry team dat bestaat uit 3 (Key) Account Managers en 2 Assistent Account Managers. Verder werk je ook veel samen met collega's van andere afdelingen zoals Sourcing, Marketing, Customer & Channel Development en Supply Chain.

Over jou
- We hechten veel waarde aan passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
- Je wilt graag winnen, resultaten behalen en wilt meebouwen aan lange termijn succes.
- Je bent in staat om Maxxam van inkoopkantoor t/m filialen te behartigen en je kan onderhandelen op verschillende niveaus.
- Je bent ondernemend en beschikt over executiekracht.
- Je hebt analytisch denkvermogen en je bent in staat om business cases te ontwikkelen.
- Je beschikt over excellente communicatie en stakeholder management vaardigheden.
- Je brengt minimaal 3+ jaar relevante commerciële ervaring (Foodservice, Out of Home) mee.
- Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond.

Wat wij bieden
Een uitdagende commerciële rol waarin je op strategisch en tactisch operationeel niveau verantwoordelijk bent voor Maxxam. Je komt in een organisatie te werken die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek .JeJe krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo'n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.


Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met Jeroen Hoogenboom, Manager Sales Classic Retail, Out of Home & Industry via of . Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op of via onderstaand formulier.Functie:key account manager out
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijerveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. (Key) Account Manager Out of Zijerveld 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures