Vacature Creative Marketing & PR Consultant

Creative Marketing & PR Consultant in Bodegraven

Werken bij Check-in PR

"Het werk binnen Check-in PR is erg gevarieerd en daarom super uitdagend! Geen dag is hetzelfde. Er is een uitgebreid netwerk aan leuke opdrachtgevers. De ene dag schrijf je een mediabericht of vertaal je een persdossier en de andere dag help je met het organiseren van een mediareis of evenement. De sfeer op ons kantoor in Bodegraven is gezellig en informeel. Ik check hier elke dag met plezier in!".

Creative Marketing & PR consultant 36-40 uur

VACATURE CHECK-IN PR

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een passie voor reizen, schrijven, marketing, evenementenorganisatie en social media. Wil je deel uitmaken van een team enthousiaste PR professionals en werken bij een groeiend bureau? Check dan bij ons in.

WIE WE ZIJN?
Check-in PR is een bureau gespecialiseerd in PR & Destination Marketing. Opdrachtgevers komen uit de toeristische industrie: vakantiebestemmingen (land/regio/stad), campings/hotels en airlines. Deze vertegenwoordigen we op het gebied van PR, Events, Social media, Marketing en Trade. Een persoonlijke aanpak, face to face ontmoetingen, niet zenden maar luisteren, internationale contacten, een enthousiast team van reislustige consultants en veel plezier in ons werk: dát is Check-in PR.

WAT WE DOEN?
We ontwikkelen PR-strategieën en voeren deze uit in de breedste zin van het woord. Van mediaberichten, nieuwsbrieven, artikelen, vertalingen en content op maat tot mediareizen, beurzen, social media campagnes en marketingcampagnes. Ook organiseren we evenementen, denk hierbij aan bijeenkomsten voor de media of travel trade en onze eigen jaarlijkse 'Let's Check-in mediaworkshop', waar onze opdrachtgevers speeddaten met ons netwerk van journalisten. We werken vanuit ons kantoor in Bodegraven, ideaal gelegen tegenover het treinstation en in een gezellige winkelstraat. We zijn ook geregeld op pad, enerzijds naar onze opdrachtgevers, maar ook om face to face bij te praten met onze mediacontacten. Bij Check-in PR is geen dag hetzelfde!

WIE WE ZOEKEN?
Een enthousiaste spontane collega met een communicatie-, PR-, event- en/of toerisme achtergrond die weet van aanpakken. We zoeken iemand die zich wil ontwikkelen, veel wil leren maar ook direct een steentje bijdraagt aan de PR-koers van onze opdrachtgevers en aan die van Check-in PR zelf.

Inchecken bij ons is iets voor jou als je:

 • Op zoek bent naar een leuke en dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is
  Een HBO opleiding hebt afgerond in de richting van Communicatie, Marketing, Toerisme of Events
 • Ervaring hebt in PR, communicatie of evenementenorganisatie (of ben je op zoek naar je eerste of tweede baan, neem ook gerust contact met ons op)
 • De Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord & geschrift
 • Ook de Franse, Duitse, Turkse of een overige taal in de basis beheerst heb je een streepje voor
 • Je hand niet omdraait voor het schrijven van pakkende teksten
 • Een duizendpoot bent die meerdere ballen in de lucht kan houden
 • Graag wil werken bij een groeiend bureau met internationale opdrachtgevers
 • Proactief- en niet bang bent om de telefoon op te pakken
 • Creatief bent.
 • Kennis van Adobe Creative Cloud (Indesign en Photoshop) en/of webdesign is een pré
 • Affiniteit hebt met reizen en sporten zoals skiën/snowboarden/biken/hiken
 • Woont binnen een straal van 30 km

CHECK JIJ GRAAG BIJ ONS IN?
Je kunt je persoonlijke motivatie + CV sturen naar . Heb je vragen? Mail of bel gerust! Wie weet zitten we dan snel samen aan tafel voor een kennismaking. We kijken uit naar je reactie!Functie:creative marketing & consultant
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Check-in PR via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Creative Marketing & PR Consultant Check-in PR 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures