Vacature Projectcoordinator

Projectcoordinator in Bodegraven

Projectcoördinator

Bouw jij graag aan een goede relatie met je klant? Heb je sterke organisatorische vaardigheden en loopt het werk bij jou (vrijwel) altijd op rolletjes? Spreekt de afwisseling tussen werken op kantoor en werken bij je klant je aan? Word projectcoördinator bij PeoplePower!

Wat ga je doen als Projectcoördinator?

In de functie projectcoördinator ben je de schakel tussen de klant van PeoplePower en je collega's intern. Je werkt nauw samen met de projectmanager die tevens je aanspreekpunt en formeel leidinggevende is. Als projectcoördinator ben je de 'rechterhand' van de projectmanager en fungeer je als meewerkend voorman.

Je bent voor één of een paar specifieke klanten verantwoordelijk. Deze klant heeft jouw volledige focus. Dat is ook nodig, omdat het per definitie gaat om grote klanten met veel verschillende contactpersonen, gebouwen en vraagstukken.

Jouw klant heeft het beheer van technische gebouwinformatie uitbesteed bij PeoplePower. Vanwege de omvang van de gebouwen, komt er voortdurend nieuw werk jouw kant op. Je bent regelmatig aanwezig bij jouw klant op locatie om de opdrachten door te nemen. Je inventariseert de opdrachten, geeft een inschatting van de kosten en tijdspad én zorgt dat het werk intern wordt uitgevoerd door technisch tekenaars. Jij bewaakt hierbij ook de kwaliteit en afstemming met de klant.

Wat we jou als projectcoördinator te bieden hebben?

Als jij het leuk vindt om de brug te slaan tussen klant en werkvloer, is deze functie interessant voor je. Je vindt het leuk om te organiseren en te structureren. Daarnaast kun je inhoudelijk ook meedenken in technische oplossingen in de aansturing van de werkvloer. Ondertussen staan er collega's voor je klaar om actief mee te denken.

Behalve een uitdagend en afwisselend takenpakket kun je rekenen op:

  • Goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw ervaring en kennis
  • Een organisatie die actief investeert in jouw ontwikkeling
  • Een mensgerichte bedrijfscultuur met een positieve werksfeer
  • Een 'lerende' organisatie waar kennisdeling hoog op de agenda staat

Wat neem je mee?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, is het belangrijk dat je affiniteit hebt met gebouwen en wilt leren hoe je tekeningbeheer vorm moet geven.

Daarnaast letten we op het volgende:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Assertiviteit en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Dat je organisatorisch sterk bent en zowel klant, als collega's meeneemt in jouw werk
  • Je bent iemand die uitstekend relaties kan onderhouden

Jouw talent inzetten bij PeoplePower?Functie:projectcoördinator
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PeoplePower via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Projectcoordinator PeoplePower 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures