Vacature Medewerker Productspecificaties

Medewerker Productspecificaties in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)314 332 741

Medewerker Productspecificaties

chevron_right

Wij zoeken een Medewerker Productspecificaties!


Bij GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!


Ben jij gepassioneerd door voedselkwaliteit en -veiligheid? Word een sleutelspeler in het waarborgen van onze productstandaarden! Vind je het leuk om product specificaties en recepten op te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkdag:


Wij zijn op zoek naar een toegewijde Medewerker Productspecificaties die een passie heeft voor voedselkwaliteit en nauwkeurige etikettering. Als belangrijke schakel in ons team draag je bij aan het handhaven van onze hoogste normen voor productkwaliteit en voedselveiligheid.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Intern en extern specificatiebeheer : Opstellen en beheren van interne specificaties en recepturen voor producten in onze productieruimte. Daarnaast beheren van externe specificaties voor klantbeoordeling en feedbackverwerking.
 • Informatiebeheer : Zorgdragen voor verspreiding van gewijzigde interne specificaties binnen onze organisatie en het invoeren van productspecificaties in ons systeem voor klantenbeoordeling (SIM).
 • Samenwerking en communicatie : In samenwerking met inkoop grondstofspecificaties beheren, klantcontact onderhouden over specificaties en nieuwe producten, en nauw samenwerken met Commercie en Bedrijfsbureau voor introductie van nieuwe producten.
 • Etikettering : Bewaken van correcte vermelding van gegevens op het etiket volgens de meest recente wetgeving. Verantwoordelijk voor etiketcontrole en -wijzigingen na aanpassingen in recepturen.

Jouw kwaliteiten:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in een functie gerelateerde richting (levensmiddelentechnologie);
 • Kennis van de etiketteringswetgeving (o.a. Europese en Nederlandse wettelijke eisen);
 • Ervaring met systemen als SIM en Navision is een pré;
 • Ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen en voedselveiligheid;
 • Ervaring als Kwaliteitsmedewerker met fast moving consumer goods en/of pluimveesector is een pré;
 • Kennis van kwaliteit, wet- en regelgeving en voedselveiligheid, waaronder etiketteringswetgeving;
 • Kennis van productieprocessen;
 • Dient de integriteitscursus gevolgd te hebben;
 • Is bereid vakkennis up-to-date te houden.

Samen #greendriven:


Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de uitdagende wereld van food. Je komt te werken binnen een enthousiast team en een groeiende en gezonde organisatie. Je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi salaris.


Reageren?


Ben jij net zo enthousiast als wij? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met () .

CONTACT MET GROENLANDGROUP

GroenlandGroup
+31 (0)314 332 741

Functie:medewerker productspecificaties
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Medewerker Productspecificaties GroenlandGroup 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures