Vacature Persoonlijk Begeleider Mbo4

Persoonlijk Begeleider Mbo4 in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Persoonlijk Begeleider mbo4 MVG

IPH08436

Op zoek naar avontuur? Kom bij ons werken en ontdek de kunst van het 'moeilijk verstaanbaar gedrag.'' Als persoonlijk begeleider of als verpleegkundige mbo4 MVG ben jij onze steun en toeverlaat! Je moet ons gedrag ontcijferen, als een detective met een stethoscoop. Maar we beloven je, de beloningen zijn groots. Durf jij het aan?

Wie zijn wij

Wij zijn cliënten die uiting geven aan onze onrust door middel van moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit kan zowel verbaal als fysiek zijn. Wij zijn op zoek naar een veilige basis waarop we minder onrust zullen ervaren en waarop we onze dagen samen met jou kunnen beleven. Hiervoor hebben wij jou hard nodig! Jij doorziet ons gedrag en begrijpt de vraag die eronder ligt. Jij kunt ons veiligheid bieden door zekerheid uit te stralen, duidelijkheid te verschaffen en onvoorwaardelijk naast ons te blijven staan. Ons gedrag is complex, wat betekent dat je alert moet zijn op onze (kleine) signalen. Samen successen vieren en uitdagingen aangaan zorgt ervoor dat je een bijzondere band opbouwt, zowel met ons als met het team.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te onderzoeken welke woning het beste bij jou aansluit!

Jouw baan als persoonlijk begeleider mbo4 MVG

Als persoonlijk begeleider mbo4 MVG vertegenwoordig je de belangen van cliënten en stel je samen met hen (en/of hun netwerk) een zorgplan op. Je coördineert met deskundigen en het netwerk van de cliënt om ervoor te zorgen dat het plan goed wordt uitgevoerd. Je ondersteunt de cliënt bij dagelijkse activiteiten, voert lichte verpleegkundige taken uit en houdt de gezondheid van de cliënt goed in de gaten.

Je bent als persoonlijk begeleider mbo4 MVG verantwoordelijk voor de administratieve taken, bent het eerste aanspreekpunt voor familie en vrienden en zorgt dat alle informatie bij andere zorgverleners terechtkomt. Werken als persoonlijk begeleider is uitdagend en gevarieerd en je kunt écht een verschil maken in het leven van anderen. Je bent als het ware de spin in het web van de zorg voor de cliënt.

Jouw profiel als persoonlijk begeleider mbo4 MVG

 • Je hebt een afgeronde mbo4 opleiding (bijvoorbeeld: persoonlijk begeleider, agogische medewerker ggz, thuisbegeleider, sociaal werk, verpleegkunde, pedagogisch medewerker) of Social Work (hbo associate degree).
 • Je draagt bij aan een sfeer waarin medewerker open kunnen communiceren, elkaar feedback geven en enthousiasmeren.
 • Je houdt van afwisseling tussen verpleging, verzorging, begeleiding en coördinerende taken.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 4 en 36 uur per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.617 - € 3.861 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 40/45 afhankelijk van de zorgintensiteit van de locatie waar je komt te werken.
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met ons team via .Functie:persoonlijk begeleider mbo4
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3861
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Persoonlijk Begeleider Mbo4 Ipse de Bruggen 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures