Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Bodegraven

  • Redactie Bodegraven
  • 27-11-2023

Bodegraven , Zuid-Holland , Nederland IKC Schatrijk


Per direct


Op IKC Schatrijk kun jij als IB'er écht het verschil maken. Met een plus-, klus- en taalklas gaan we een stapje verder. Ben jij die daadkrachtige collega die hoge verwachtingen heeft van onze enthousiaste leerlingen? Laat jij ze ervaren waar ze toe in staat zijn? En heb je een duidelijke visie op zorg? Dat heten we jou heel hartelijk welkom.

Over IKC Schatrijk

Op IKC Schatrijk is elke dag anders. Hier word je uitgedaagd op pedagogisch én op didactisch vlak. Er is veel expertise in huis. Daarnaast zijn er ook veel externe disciplines in de school die zich over onze leerlingen ontfermen. Het kindcentrum is continu in beweging, omdat collega's dat ook zijn. Ons ambitieuze team heeft hart voor de doelgroep. De groei die de leerlingen doormaken geeft veel voldoening. Gezamenlijk gáán we ervoor.

Collega aan het woord

"Als IB'er op IKC Schatrijk ervaar je veel vrijheid. Dat is heel fijn werken", vertelt Steve Pottuijt, oriënterend aspirant-. "Zelf ben bij IKC Schatrijk komen werken omdat je hier echt de maatschappij in de school vindt. De doelgroep is superdivers. Dat kan ingewikkeld zijn, maar doordat iedereen hier zo open is en voor elkaar klaarstaat, gaat dat heel goed. Je kunt altijd bij elkaar binnenlopen, ook tijdens de lessen. Met humor lossen we ook veel op met elkaar.

Vijf redenen op om IKC Schatrijk te komen werken:

  • Een bijzonder warme school
  • Collega's die er werkelijk voor je zijn en plezier hebben met elkaar
  • Ruimte om deze functie op jouw manier in te vullen
  • De kans om ons schoolplan mede vorm te geven en in de praktijk te brengen
  • Goede faciliteiten en materialen, zoals een eigen laptop en werktelefoon

Ben je in het bezit van een PABO diploma?
Functie: intern begeleider Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groeiling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Onbekend – Onbekend De Groeiling 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures