Vacature Leerlingbegeleider

Leerlingbegeleider in Bodegraven

De Groeiling

Leerlingbegeleider IKC Schatrijk

Bodegraven , Zuid-Holland , Nederland IKC Schatrijk

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

De afdeling Onderwijs en Kwaliteit van De Groeiling in Gouda is per direct op zoek naar een leerlingbegeleider die ons team komt versterken bij IKC Schatrijk in Bodegraven.

Leerlingbegeleider (24 uur)


Wie zijn wij?

De Groeiling heeft een eigen advies- en begeleidingscentrum. Het team bestaat uit orthopedagogen, onderwijsspecialisten, leerlingbegeleiders en adviseurs onderwijskwaliteit. Met elkaar ondersteunen wij de scholen in het kader van zorgstructuur, Passend onderwijs en onderwijskwaliteit gericht op de groei van de leerlingen, leerkrachten, scholen en de Groeiling als geheel.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een leerlingbegeleider die werkzaam zal zijn op IKC Schatrijk voor o.a. de schakelklas (onderwijs aan nieuwkomers). Als leerlingbegeleider heb je affiniteit met onze leerlingen en de vaardigheden ze bij hun onderwijs te begeleiden. Door het inzetten van verschillende werkvormen en materialen werk je met groepjes en individuele leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.

Over IKC Schatrijk

Op IKC Schatrijk is elke dag anders. Hier word je uitgedaagd op pedagogisch én op didactisch vlak. Er is veel expertise in huis. Het kindcentrum is continu in beweging, omdat collega's dat ook zijn. Onze leerlingen zijn superdivers en het team heeft hart voor deze doelgroep. Met een plus-, klus- én taalklas gaan we een stapje verder. De groei die de leerlingen doormaken geeft veel voldoening. Gezamenlijk gáán we ervoor.

Wat vragen wij?

  • Je ziet je werk als een uitdaging om juist deze leerlingen een stap verder te helpen;
  • Je bent in staat om een plan van aanpak uit te voeren met verschillende werkvormen en materialen;
  • Je bent bereid om scholing te volgen op het gebied van NT2 en traumasensitief handelen;
  • Je brengt verslag en advies uit over de voortgang. En je gaat daarbij de communicatie met alle betrokkenen aan;
  • Je bent zelfstandig, proactief en creatief in doen en denken.

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van het team van leerlingbegeleiders die voor alle scholen inzetbaar zijn. De eerste periode word je bij IKC Schatrijk in Bodegraven ingezet (tot zomer 2024). Mocht het nodig zijn dan zul je ook ingezet worden op een van onze andere scholen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO PO schaal 7 en passend in het functiehuis van De Groeiling.


Ben je in het bezit van een PABO diploma?

Functie:leerlingbegeleider
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groeiling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Leerlingbegeleider De Groeiling 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures