Vacature Ecoloog

Ecoloog in Bodegraven

Wat ga je doen?

Je gaat zelfstandig vleermuisonderzoek verrichten met een batdetector. Je krijgt een cursus aangeboden en krijgt persoonlijke 'coaching on the job' van een ervaren ecoloog.

Voor welke periode?

Het vleermuisonderzoek plaats in de periode van mei tot en met september. We verrichten voornamelijk onderzoek op doordeweekse avonden/nachten/ochtenden.

Hoe leer ik om onderzoek te doen?

Wij bieden je een korte maar intensieve cursus waarin je theoretische kennis en praktijkervaring opdoet. Je leert werken met een batdetector en geluidsopnames maken. Ook leer je hoe je vleermuizen kunt determineren aan de hand van geluiden en een sonagram. Je doet praktijkervaring op met praktisch, ecologisch veldonderzoek.

Wie zoeken wij?

We zoeken met name kandidaten die woonachtig zijn de Randstad of daar vlakbij.

Verdiensten

Je ontvangt een vergoeding van € 22,50 bruto per uur voor onderzoek en reizen. Dit is inclusief avond/nachttoeslag van 150%. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van 23 cent/kilometer.

Certificaat

Als je de cursus en het veldseizoen met goed gevolg hebt afgerond, dan heb je aantoonbare kennis en ervaring opgebouwd. Je ontvangt daarom aan het einde van het veldseizoen een certificaat waarop jouw ervaring is vastgelegd. Dit kan je vermelden op je cv of laten zien bij een toekomstig sollicitatiegesprek.

Voorwaarden?

Wij stellen de volgende voorwaarden om in aanmerking te komen:

  • Gemotiveerd: je wil bijdragen aan de bescherming van vleermuizen. Je eigen investering bedraagt circa 10 uur voor de cursus en tenminste 3 keer meelopen met een ervaren ecoloog;
  • Vervoer: je ben in bezit van een rijbewijs én hebt de beschikking over een auto;
  • Nachtwerk: je bent bereid om 's avonds/'s nachts of vroeg in de ochtend te werken, veelal met z'n tweeën;
  • Beschikbaarheid: minimaal twee avonden per week beschikbaar (maar bij voorkeur drie avonden);
  • Studierichting: je volgt een studie met een passende richting zoals, (toegepaste) biologie, ecologie of bos- en natuurbeheer.

Het is een pré als je ervaring hebt met het inventariseren van vleermuizen of vogels.

ReagerenFunctie:ecoloog
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ecologisch Adviesbureau Habitus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Ecoloog Ecologisch Adviesbureau Habitus 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures