Vacature Leerkracht Groep 7 da Costaschool

Leerkracht Groep 7 da Costaschool in Bodegraven

Onze leerlingen van groep 7 zoeken een gezellige juf of meester voor 0,6 - 1 WTF, die hen ziet en het beste in hen naar boven kan halen.

Wij zijn op zoek naar ervaren collega's, maar ook starters en/of LIO-ers zijn van harte welkom.

De Da Costaschool is een open christelijke school met 8 groepen, ongeveer 190 leerlingen en 22 teamleden. Onze school staat voor duidelijkheid, veelzijdigheid, verbondenheid en ontwikkeling. Vanaf dit jaar profileren we ons als leesschool en besteden extra aandacht aan leesmotivatie met leuke en afwisselende projecten.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, professionele collega's die graag samenwerken. Op onze school sta je er nooit alleen voor! Voor iedere klas staan twee collega's, op woensdag sta je zelfs samen voor de groep. Wat betekent dit voor jou? Op woensdag heb je tijd voor kindgesprekken,
lessen aan een kleine groep, observeren van lessen bij een collega en alle andere dingen die je graag zou willen doen maar onder schooltijd geen tijd voor hebt. Op onze dubbele woensdag faciliteren wij dit. Zo is er altijd tijd voor overleg met je duo-collega, voor teamvergaderingen en lunchen we gezamenlijk, omdat we geloven in de kracht van samen.

Daarnaast hebben we ook tijd voor onze eigen professionele ontwikkeling. Samen leren met en van elkaar staat bij ons centraal, dit alles met een vleugje humor en ontspanning!

Interesse?

Voor meer informatie neem gerust contact op met () tel. , of solliciteer via de button.

Leerkracht

Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverbandFunctie:leerkracht groep 7 da
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Da Costaschool via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Leerkracht Groep 7 da Costaschool Da Costaschool 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures