Vacature KAM Coördinator

KAM Coördinator in Bodegraven

KAM Coördinator

VAST. vacatures

Interessante baan?

KAM Coördinator

Over onze opdrachtgever

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Zij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen ze met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren ze poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn ze een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

De ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen ze als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als KAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren, implementeren en handhaven van het Kwaliteit, Arbo en Milieubeleid binnen Groenlandgroup. Deze rol is gericht op het waarborgen van naleving van relevante wet- en regelgeving, het verbeteren van processen en het bevorderen van een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving.

Verantwoordelijkheden en taken:

 • Ontwikkeling en implementatie van KAM-beleid: Opstellen, ontwikkelen en uitvoeren van KAM-beleid en procedures in lijn met wet- en regelgeving en bedrijfsdoelstellingen.
 • Naleving en audits: Zorgdragen voor naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen en -voorschriften. Uitvoeren van interne audits en het coördineren van externe audits.
 • Risicobeheer: Identificeren, analyseren en beheren van risico's op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Implementeren van preventieve maatregelen en actieplannen.
 • Training en bewustwording: Ontwikkelen en verzorgen van trainingen op het gebied van KAM. Creëren van bewustzijn en betrokkenheid bij medewerkers omtrent KAM-gerelateerde onderwerpen.
 • Continue verbetering: Initiëren en coördineren van verbeteringsprocessen op basis van evaluaties, incidentonderzoeken en feedback. Streven naar continue verbetering van KAM-prestaties.
 • Rapportage en documentatie: Verzamelen, analyseren en rapporteren van KAM-gerelateerde gegevens en statistieken. Onderhouden van relevante documentatie en rapporten.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van KAM.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en in staat om effectief te coördineren en te trainen.
 • Ervaring met KAM-systemen en tools is een pré.
 • Resultaatgericht met oog voor detail en kwaliteit.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om te groeien in de uitdagende wereld van food. Je komt te werken binnen een enthousiast team en een groeiende en gezonde organisatie. Je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris.Functie:kam coördinator
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. KAM Coördinator GroenlandGroup 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures