Vacature Helpende

Helpende in Bodegraven

Bosch en Duin

De Wijngaard

Bodegraven

Werken bij Accolade Zorg

Helpende - PG

Breng jij een lach op het gezicht van de cliënten? We zoeken iemand die zijn passie voor de zorg wilt combineren met betekenisvol werk. Je komt te werken op onze locatie in Bodegraven, waar liefdevolle zorg centraal staat. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In de rol van helpende ben je onmisbaar voor de dagelijkse zorg, het wonen en het welzijn van onze bewoners. Jij zet je met jouw passie en inlevingsvermogen in bij de persoonlijke begeleiding van verschillende dagelijkse activiteiten, waarbij we bewonersgericht werken. Op deze manier help jij de bewoners een waardevol leven vorm te geven.

Je zorgt ervoor dat de bewoner in zijn directe omgeving goed kan functioneren, waarbij we samen zoeken naar wat hoop en betekenis geeft. Op basis van vastgestelde zorgplannen bied je begeleiding, verzorging en ondersteuning. Je signaleert (toenemende) problematiek en koppelt dit terug naar de woonbegeleiders. Daarnaast bouw je een vertrouwensband op met de bewoners en biedt waar nodig praktische hulp.

In deze uitdagende rol werk je op verschillende tijden, waarbij er in het basisrooster zoveel als mogelijk rekening gehouden wordt met je wensen en waarbinnen onderling geruild kan worden.

Wat breng je mee?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Jij bent flexibel in denken en doen, creatief in het vinden van oplossingen en je kan goed zelfstandig werken. Uiteraard heb jij een grote passie voor de ouderenzorg!

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding MBO helpende niveau 2;
 • Een passie voor de zorg;
 • Een flexibele beschikbaarheid, werken op verschillende tijden en in het weekend is voor jou geen probleem;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden wij?

Zorg en welzijn geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt. Daarom staan bij ons plezier in het werk, goede communicatie en ontwikkelmogelijkheden centraal. Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en bijzondere bewoners.

 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • De functie is ingeschaald in CAO VVT FWG 25, met een salaris tussen de € 2.210,77 en € 2.853,86 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement;
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen tot helpende plus.

Wie zijn wij?

Bij Accolade werken wij vanuit onze christelijke identiteit. We geven professionele, liefdevolle zorg en begeleiding aan ouderen en volwassenen in het verpleeghuis, onder andere aan bewoners met niet aangeboren hersenletsel (NAH) op zes locaties in Nederland. We streven naar kwalitatief goede zorg, die ontstaat in de relatie tussen cliënt, familie en zorgprofessional. Ook de relatie tussen collega's is hierbij van belang. We zijn creatief en tonen lef in het zoeken naar wat hoop en betekenis geeft.

De zorg aan onze bewoners leveren we vanuit een herkenbare christelijke identiteit. We verwachten dat je deze levensovertuiging deelt en gemotiveerd bent om Gods liefde door te geven. In je brief lezen we dan ook welke rol het geloof in jouw leven heeft.

Werken
Accolade Zorg

image-122

Heeft liefdevolle zorg jouw hart?

Werken bij Accolade Zorg is werken vanuit je hart. Er zijn met liefde en aandacht voor kwetsbare en waardevolle mensen, En samen zoeken naar wat het leven hoop en betekenis geeft.

, een schitterende bosrijke omgeving

In Bodegraven staat onze kleinschalige locatie . Deze prachtige woonboerderij is landelijk gelegen en biedt plaats aan 14 bewoners. Medewerkers van Accolade zijn 24 uur per dag aanwezig om zorg te bieden aan de bewoners.

Werken in de psychogeriatrie

Met je collega's probeer je de bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven, binnen een prettig woon- en leefklimaat.

Solliciteren bij Accolade Zorg

Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! De procedure gaat als volgt:

 • Reactie

 • Kennismaking

  Is er een match? Dan maken we graag in het echt kennis.

 • Meelopen

  Heb jij een positieve kennismaking? Dan kan jij een keer komen meelopen!

 • Aangenomen!

  Als het beviel van beide kanten dan ben je van harte welkom!

Ga jij deze nieuwe uitdaging aan?

Wil jij bij Accolade aan de slag?

Contact-person


Werken bij Accolade Zorg

Wij zijn er met aandacht & liefde

Levend uit Gods liefde willen wij er wij er zijn voor kwetsbare en waardevolle mensen om professionele, liefdevolle zorg te bieden en samen te zoeken naar wat het hoop en betekenis geeft.

Bij Accolade werken wij vanuit onze christelijke identiteit, cliënten voelen zich daar thuis bij.
We geven professionele, liefdevolle zorg en begeleiding aan ouderen en volwassen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Wij zijn allemaal uniek, maar delen onze christelijke levensovertuiging. Dit ervaren cliënten en familie doordat we er zijn liefde en aandacht. Je krijgt ruimte om te groeien door een sterk en vast team van collega's om ons heen. Onze teams zijn herkenbaar, aanspreekbaar en toegewijd aan elkaar en aan de Accolade Kernwaarden.

Onze cliënten zijn blij met onze zorg! Wij staan in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van ZorgkaartNederland. Het maakt ons blij, trots en dankbaar dat de zorg die wij bieden zo gewaardeerd wordt!

het werken bij Accolade Zorg

3:05

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil jij er ook zijn met aandacht en liefde?

Werken bij in Bodegraven

Werken bij is werken in een klein, enthousiast team. In een kleinschalige, huiselijke omgeving, geheel gericht op de zorg en het welzijn van de 14 bewoners.

Benieuwd naar

 • 8 - 36 uur

 • 0 - 36 uur
 • € 2.461 en € 3.417 bruto per maand

Helpende Plus - PGFunctie:helpende
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2210 – 2853
Uren per week:3 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Accolade Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Helpende Accolade Zorg 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures