Vacature Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker in Bodegraven

Financieel administratief medewerker

Ben jij gek op cijfers en werk je nauwkeurig? Raak je niet in paniek als je veel informatie moet omtoveren in één duidelijke factuur? Kan jij goed samenwerken en laat jij het facturatieproces graag perfect verlopen? Zoek je een veelzijdige functie bij een professioneel bedrijf met een informele en vooral gezellige werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn Van Velsen Reflectielijnen. Wij voorzien snelwegen, terreinen en straten van markeringen en wij zoeken een nieuwe financieel administratief medewerker. Je krijgt afhankelijk van je ervaring onder meer een salaris tussen de €2.775,- en €3.250,- per maand.

Jouw werk

Dagelijks gaan jouw collega's de weg op om, aan de hand van een werkopdracht, alle vormen van wegmarkering aan te brengen. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond worden deze werkbonnen goedgekeurd en komen deze vervolgens bij jou terecht. Hier begint jouw werk als financieel administratief medewerker! Je houdt je vanuit onze vestiging in Bodegraven bezig met het afrekenen van de projecten die uitgevoerd worden.

Het is aan jou de taak om de hoeveelheden uitgevoerd werk te koppelen aan de juiste bestekposten en prijzen. Heb je alle hoeveelheden gecheckt en mis je geen gegevens? Dan stuur je een afrekenstaat naar onze opdrachtgevers. Je staat dus nauw in contact met onze opdrachtgevers en onderaannemers. Geen dag is hetzelfde, dat maakt deze baan zo leuk! Naast het versturen van de afrekenstaat, onderhoud je contact met de contactpersonen van een project en zorg je voor de financiële afwikkeling van een project. Ook zorg je ervoor dat de projecten tijdig worden afgerekend, zodat de inkomende geldstroom blijft gewaarborgd.

Omdat we graag snel schakelen, zowel met opdrachtgevers als collega's onderling, vinden we het fijn als je gezellig bij ons op kantoor werkt. Werk je liever een dag thuis? Of komt het een keer voor dat je 's middags niet kan werken maar liever 's avonds je werk afmaakt? Dat is natuurlijk ook geen probleem! In dat geval zullen we er voor zorgen dat je een laptop hebt waarmee je thuis kan werken.

Wat we van jou verwachten:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week
 • Je bent klantgericht, nauwkeurig en je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines

Wat bieden wij jou aan:

 • Een salaris tussen €2.775,- en €3.250- per maand (afhankelijk van ervaring) conform de CAO Bouw en Infra, functieniveau 3.
 • Een duurzame inzetbaarheidstoeslag van 2,05% boven op jouw salaris
 • 6 weken verlof per jaar
 • 13 extra betaalde dagen die je kan gebruiken voor extra verlof of extra salaris
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer voor woon-werkverkeer
 • Mogelijkheid om één dag per week thuis te werken
 • Onwijs gezellige uitjes zoals ons jaarlijkse Sinterklaasfeest, de kerst-bingo en de bouwvak barbecue

Over Van Velsen

Wij zijn een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in het aanbrengen van alle mogelijke soorten wegmarkeringen. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn we marktleider in onze branche. Waar je ook bent, ons werk kom je overal tegen. Op wegen, fietspaden, parkeerplaatsen, perrons, sportterreinen en zelfs op luchthaven Schiphol zijn de lijnen, pijlen, strepen en vlakken aangebracht door onze mensen en specialistische machines. Waar we ook werken: de veiligheid en gezondheid van onze mensen stellen we altijd voorop.

Wil je graag bij ons aan de slag? Dat snappen we! Solliciteer via de solliciteer-button of per mail via . Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met op via voor meer informatie over deze vacature of ons bedrijf.Functie:financieel administratief medewerker
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2775 – 3250
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Reflectielijnen Van Velsen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Financieel Administratief Medewerker Reflectielijnen Van Velsen 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures