Vacature Facilitair Vrijwilliger

Facilitair Vrijwilliger in Bodegraven

vacature facilitair vrijwilliger Bodegraven

Facilitair vrijwilliger (vrijwilligersfunctie)

Locatie: Het Nederlandse Rode Kruis - Locatie Bodegraven e.o., Nederland

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken en de ondersteunende spil te zijn in het reilen en zeilen op en rond onze locatie in Bodegraven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als facilitair vrijwilliger help je namelijk met allerlei zaken in en rondom ons gebouw. Je kunt denken aan het reserveren van lokalen, het oplossen van kleine technische problemen en het zorgdragen voor facilitaire planningen.

Wat kan het Rode Kruis jou bieden?

Als vrijwilliger ben je belangrijk voor onze locatie en in ons team. We rekenen op jouw inzet en naast dat we van jou wat verwachten zetten wij ons in om jou een leuke vrijwilligersjob te bieden. Dat doen we op de volgende manier:

 • Wij geloven erin dat het belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt dus deelnemen aan allerlei trainingen, waarvoor je ook een certificaat ontvangt. We hebben interne opleidingen, maar je kunt ook gebruik maken van GoodHabitz.
 • Je wordt echt onderdeel van ons team. Ons team is kleinschalig, betrokken en actief. We besteden tijd aan teambuilding en je staat er nooit alleen voor.
 • Natuurlijk vergoeden wij je reiskosten en andere onkosten.
 • Je kunt ook bij ons terecht als je werkervaring op wilt doen, aan het re-integreren bent of door andere omstandigheden een goede kans wilt grijpen om aan de slag te gaan.
 • Er is voldoende begeleiding aanwezig en we werken je goed in bij de taken die er zijn.

Wie ben jij?

We gaan ervanuit dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Je vind het ook leuk om met andere mensen in contact te zijn en welkom te heten in het gebouw. Vrijwilligers werken vanuit hun hart én handen, dus betrokkenheid bij het werk en de grondbeginselen van het Rode Kruis is ook belangrijk.

Daarnaast is het fijn als je:

 • Duidelijk bent in wat je zegt en doet
 • Goed kan organiseren en overzicht kan houden
 • Het leuk vind om technische klusjes op te pakken
 • Goed met anderen kunt samenwerken

Wat ga je doen?

In de functie van facilitair vrijwilliger ondersteun je de coördinator facilitair bij verschillende taken. Je kunt dan denken aan het inplannen van momenten waarop het gebouw verhuurt wordt, het klaarzetten van spullen bij onze opleidingen en lessen, het zetten van een lekkere pot koffie als we gasten hebben, het oplossen van kleine technische problemen en zorgen dat het pand er spik en span uitziet. Ook is het belangrijk dat je doorgeeft als iets kapot of vies is, zodat het verholpen kan worden. Vind je het leuk om ook inkopen te doen, dan maken we daar graag gebruik van!

Lijkt dit je leuk?

Je kunt reageren door op de sollicitatieknop te drukken. We maken graag kennis met jou en zullen je gegevens alleen gebruiken om je te bellen of mailen om een afspraak te maken. Heb jij nu vragen? Dan kun je ons bellen op of mailen op .

Bezoekadres Rode Kruis district Hollands Midden
Apollolaan 1 b
2324 BR LEIDEN

EHBOFunctie:vrijwilliger facilitair
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rode Kruis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Facilitair Vrijwilliger Rode Kruis 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures