Vacature Professionele Haarstylisten

Professionele Haarstylisten in Reeuwijk

Professionele haarstylisten

Home Professionele haarstylisten

Ons team van professionele haarstylisten heeft een gedegen opleiding en ervaring. De haarstylisten van SMILEkappers hebben goede kennis van alle styling- en verzorgingsproducten van Matrix en hebben actuele kennis van de trends op het gebied van haarkleuren en de bijbehorende technieken. Zij volgen hiervoor regelmatig trainingen, zodat hun kennis altijd up-to-date is.

We make you smile

De haarstylisten van SMILEkappers streven ernaar om jou met een glimlach de deur uit te laten gaan! We begrijpen wat je wilt en zorgen voor een goed geknipte coupe die bij jouw haar past. We helpen je waar mogelijk met tips en advies. Dat je een gezellige tijd bij ons hebt, vinden we ook heel belangrijk. Bij ons ben je er echt even lekker tussenuit, voel je je heerlijk ontspannen en geniet je van de aandacht voor jezelf.

Stylingadvies

Niet alleen wanneer wij je haar voor je stylen, maar ook wanneer je gebruik maakt van de selfservice van de BlowDryBar, geven wij je graag advies zodat je ook thuis weet hoe je het optimale uit je haar kunt halen met de juiste producten en technieken.

Veel kwaliteit en toch lage prijzen

Nu vraag je je vast af hoe het kan dat wij zulke goede en ervaren mensen in huis hebben, zoveel service bieden en dat we toch met van die lage prijzen werken. We willen je heel graag laten zien dat dat prima mogelijk is en dat je echt niet meer hoeft te betalen voor kwaliteit. Neem de proef op de som: kom langs en overtuig jezelf!Functie:professionele haarstylist
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Smile Kappers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Professionele Haarstylisten Smile Kappers 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures