Vacature Vrachtwagenchauffeur rijbewijs C - CARNAVAL

Vrachtwagenchauffeur rijbewijs C - CARNAVAL in Reeuwijk

Functieomschrijving

Alaaf! Carnaval 2024 staat weer bijna voor de deur en dit betekent: feesten en gezelligheid!

Om de cafés ook dit jaar weer optimaal te kunnen bevoorraden om de feestvierders van drank te voorzien, zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C.

Jij bepaalt zelf of je 1, 2, 3 of alle dagen beschikbaar bent.

Wat bieden wij jou
 • Zaterdagtoeslag 50%
 • Werken tijdens een gezellige periode
 • Reiskostenvergoeding
 • Zondagstoeslag 100%
 • Gratis broodjes op de brouwerij
 • Vergoedingen maaltijden onderweg
Wie ben jij
 • Je bent in het bezit van een C rijbewijs + Code 95
 • Je bent in het bezit van een bestuurderskaart
 • Je vindt het geen probleem om tijdens Carnaval te werken
Wat ga je doen

Je wordt gekoppeld aan de vaste chauffeur van de brouwerij. Jullie starten de dag tussen 5.00 en 6.00 uur vanuit Breda. De chauffeur zal uitleg geven en vervolgens gaan jullie samen de horecagelegenheden voorzien van bier. Je hoeft geen fusten te sjouwen maar je gaat de biertanks vullen met behulp van een slang. De bierslang gaan jullie aansluiten op de tank in het café. Even goed de instellingen betreft het aantal liters programmeren en vullen maar! De feestvierders zijn blij met jullie!

Goed om te weten is dat er voor eten en drinken wordt gezorgd. Kortom een gezellige dag waar jij lekker gaat verdienen i.p.v. uitgeven 🙂

Waar ga je werken

Je gaat aan slag bij één van de grootste bierbrouwerijen van het zuiden genaamd ABInbev of ook wel de Dommelsche Bierbrouwerij genoemd. Een nostalgische brouwerij midden in het dorp met een gezellige Brabantse sfeer!

Sollicitatie

Wil jij graag op gesprek bij deze opdrachtgever? Ik regel dit voor je! Solliciteer door de klikken op de button solliciteren

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:vrachtwagenchauffeur buitenland
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:16 – 16
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via transport.zuidwest@tempo-team.nl of Tempo Team Transport Zuid-West. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Vrachtwagenchauffeur rijbewijs C – CARNAVAL Tempo-Team 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures