Vacature Medewerker Welzijn

Medewerker Welzijn in Reeuwijk

Weet jij onze bewoners blij te maken en een echt thuis voor hen te creëren? Als medewerker welzijn zorg jij er samen met je collega's voor dat de bewoners van De Reehorst in Reeuwijk hun dagen prettig doorkomen.

Zo ziet jouw baan eruit

De Reehorst is een klein centrum met een 'ons kent ons'-cultuur.

Je bent werkzaam op een pg afdeling. Je voert geplande activiteiten uit en onderhoudt contact met de coach welzijn. Tevens ben je alert op bijzondere situaties. Is een bewoner valgevaarlijk? Of zit iemand niet lekker in zijn vel? Jij signaleert het vaak als eerste en zoekt proactief contact met je collega's van de zorg om hierop in te spelen. Het mooiste aan jouw werk? Dat je mensen met dementie nog heel veel zelf kunt laten doen, zolang je hen maar passende activiteiten aanreikt.

Met wie werk je samen?

Je werkt veel samen met je collega's van de zorg, vrijwilligers en andere medewerkers welzijn. Samen maken jullie je sterk voor de gezondheid en het welzijn van onze bewoners en helpen jullie hen om fijn en zelfstandig te wonen.

Herken jij jezelf hierin?

Bij jou staat het grootste deel van de dag een glimlach op je gezicht. Door jouw positieve houding, grote inlevingsvermogen en eindeloze geduld houd jij in vrijwel alle situaties het hoofd koel. Hierbij word je gesteund door je goede communicatieve vaardigheden. En dat niet alleen. Je zit ook nog eens vol creativiteit, waardoor je voor iedere bewoner precies de activiteit kunt kiezen die bij hem of haar past. Bovendien ben je oplettend en hulpvaardig.

Verder heb je:

- affiniteit met ouderen en een creatief vermogen
- bij voorkeur ervaring, maar zeker affiniteit met de doelgroep pg
- de bereidheid om je kennis te vergroten door een relevante opleiding en/of training

Wat wij bieden:
Je krijgt een aanstelling voor 15 uur in de week. Je wordt afwisselend ingeroosterd gedurende de week; het is dus belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Bevalt het vanaf beide kanten? Dan behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden jou als medewerker welzijn zijn conform de cao VVT, functiegroep 20 plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt een goed pensioen op en krijgt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt toegang tot ons eigen opleidingscentrum en de online trainingen van GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen.

Goed om te weten
Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.
Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Zullen we kennismaken?
Is je interesse gewekt? Je kunt solliciteren tot en met 5 januari 2024.

De Reehorst in Reeuwijk 05-01-2024 Functie: Welzijn
Opleidingsniveau VMBO
Locatie: De Reehorst Reeuwijk
Duur: Contract
Dienstverband: Parttime
Werktijden: Wisselende diensten

Functie:medewerker welzijn
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgpartners Midden-Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Medewerker Welzijn Zorgpartners Midden-Holland 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures