Vacature Hoofdtrainer

Hoofdtrainer in Bodegraven

Gepubliceerd 24 december 2023

V.V. De Rijnstreek zoekt met ingang van het seizoen 2024-2025 een hoofdtrainer voor de selectie (1 e en 2 e elftal). Het eerste elftal komt momenteel uit in de 5a klasse A (West II) op zaterdag.

De doelstelling van het eerste elftal voor de komende seizoenen is om een stabiele middenmoter te worden, nadat 2 jaar geleden weer is gestart met prestatievoetbal na een aantal jaar afwezigheid.

Profiel en werkzaamheden

Wij zoeken een hoofdtrainer welke een duidelijke voetbaltechnische visie heeft en de uitdaging aan wil gaan om de spelers te trainen, te begeleiden en verder te ontwikkelen. Daarnaast streeft V.V. De Rijnstreek naar het bewaken van de clubcultuur. Daar hoort onder andere het onderhouden van de relatie tussen het eerste elftal, het tweede elftal en aankomende jeugdspelers bij.

Trainingen worden gegeven op dinsdag 20.00-21.30 en donderdag 20.00-21.30.

Wij bieden:

V.V. De Rijnstreek biedt een passende vergoeding in lijn met het niveau 5 e klasse.

Reageren

Reageren op de vacature kan via t.n.v. Technische Commissie. Graag ontvangen wij een voetbalinhoudelijke CV en motivatie.Functie:hoofdtrainer
Startdatum:25-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BR6 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Hoofdtrainer BR6 25-12-2023

Bekijk ook andere vacatures