Vacature Bezorger

Bezorger in Boskoop

Medewerker Bezorger/ Chauffeur 24-38 uur

Word jij er blij van als een bestelling in perfecte staat bij een klant arriveert? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe bezorger m/v voor 24-38 uur!

GroenRijk Tilburg is een groot tuincentrum met veel verschillende disciplines onder één dak. Vanuit GroenRijk Tilburg sturen we verschillende webshops aan. www.tuincentrumoutlet.com, www.bbqkopen.nl en www.tuinmeubels.nl. Deze webshops draaien op volle toeren en groeien erg snel. Daarom zoeken we een extra bezorger om alle bestellingen georganiseerd en op tijd bij de klant te krijgen.

Zorg jij ervoor dat onze pakketten op tijd bij de klanten komen? Is er geen enkele bestelling die een deuk oploopt in jouw handen? Reageer dan snel en versterk ons gezellige team.

De werkzaamheden bestaan uit:
- Bezorgen tuinmeubelen, planten en andere tuincentrumproducten
- Monteren van artikelen bij de klant

Wij vragen:
- Servicegerichtheid
- Handig met bezorgmiddelen
- Handig in montage
- Representatieve uitstraling

We hebben goede ervaringen met 55+ personen in deze functie.

Wilt u reageren op deze vacature? Vul het formulier in en de gegevens zullen naar het tuincentrum worden gestuurd.Functie:bezorger
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenRijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Bezorger GroenRijk 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures