Vacature Maatje

Maatje in Zwammerdam

Organisatiegegevens

Naam organisatie:

Ipse de Bruggen Zwammerdam

Informatie over deze organisatie

Ipse de Bruggen biedt zorg voor verstandelijk- en meervoudig gehandicapten. Wij staan voor een goed leven van onze cliënten. Zij zijn zelf de baas over hun leven. Wij leren ze zoveel mogelijk zelf te doen. Wat ze zelf kunnen, samen met familie en vrienden, doen ze ook zelf. Bij Ipse de Bruggen gaat het om de cliënt, de familie, vrienden en begeleiders. Samen regelen en samen beslissen zijn uitgangspunten waar wij in geloven. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen deze doelen worden behaald!

 • Vacaturetitel

  Maatje voor een cliënt

 • Naam organisatie

  Ipse de Bruggen Zwammerdam

 • Werkzaamheden

  Een aantal cliënten bij Ipse de Bruggen zoeken een maatje. Iemand die er speciaal voor hem of haar is en de tijd neemt om samen iets leuks te doen. Als maatje ondernemen jullie samen activiteiten. De invulling is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de cliënt, maar ook wat jij als vrijwilliger kunt en wilt bieden. Wat jullie gaan doen kan per keer verschillen. Binnenshuis, zoals samen koffiedrinken en een spelletje doen. Of je gaat er samen op uit, bijvoorbeeld naar de markt, gezellig winkelen, naar een pretpark of bioscoop.... Het belangrijkste is dat jullie een klik hebben en je bereid bent om energie te steken in het opbouwen van een vertrouwensband. In een oriënterend gesprek kunnen we bespreken wie het beste bij je past.

 • Locatie

  Zwammerdam

 • Categorie(ën)

  Activiteitenbegeleiding, Buddy / maatje, Geen specifieke voorkeur/anders, Gehandicapten, Overige

 • Dagdelen
 • Doelgroep

  18+, 65+

 • Gewenste vaardigheden

  Je hebt een luisterend oor en komt je gemaakte afspraken na. Je hebt affiniteit met deze doelgroep.

 • Bijzondere wensen / Nadere toelichting

  Wat wij bieden Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden. Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten) Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema's Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk isFunctie:maatje
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Maatje Ipse de Bruggen 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures