Vacature Enthousiaste Doktersassistent

Enthousiaste Doktersassistent in Bodegraven

Kom jij ons team compleet maken?

Een van onze doktersassistenten heeft besloten missionair werk te gaan doen en gaat ons helaas verlaten. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistent om ons leuke en gezellige team te komen versterken.

Competenties

  • (bijna) gediplomeerd doktersassistent of met andere relevante opleiding/ervaring;
  • communicatief vaardig, inlevingsvermogen, geduldig, motiverend, betrokken, en een teamspeler;
  • iemand die het leuk vindt om te blijven leren en kennis te delen.

Wat bieden wij

- leuke baan in een prettige werkomgeving (de huidige 4 doktersassistentes geven hun werkomgeving een dikke 9);

- nauwe en persoonlijke samenwerking met de huisartsen;

- goede scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Opleiding tot Ouderenzorg Spreekuurondersteuner Huisarts of SOH behoort tot de mogelijkheden;

- een contract met salaris conform CAO huisartsenzorg

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Bodegraven is een huisartsenpraktijk in het gemoedelijke Bodegraven met een visie gericht op tevredenheid, werkplezier en positieve gezondheid.

Onze praktijk bestaat uit één huisarts en één waarnemend huisarts, vier assistenten - waarvan er dus 1 vertrekt -, twee POH-GGZ, een POH-S en een praktijkmanager. De praktijkhouder vindt het leuk om zijn team te coachen en mogelijkheden te geven om je interesses verder te ontwikkelen. Dagelijks zijn er twee doktersassistentes aanwezig. En je krijgt alle ruimte om een eigen spreekuur te draaien, zo verricht een van de doktersassistentes naast haar reguliere taken ook het SOH en VVR spreekuur. De andere assistenten hebben de opleidingen Vrouwenspreekuur Ondersteuner Huisarts en Wondzorg afgerond en zien hun eigen patiënten.

Onze huisartsenpraktijk is gesitueerd in een gezondheidscentrum en er wordt samengewerkt met andere hulpverleners: huisartsenpraktijk het Zorgstation, diëtiste, lifestyle coach, podotherapeuten, fysiotherapeuten, psychotherapeut en apothekers. Voor meer informatie over onze praktijk, zie https://hapbodegraven.nl

Interesse?

Is deze leuke, afwisselende baan iets voor jou, dan komen we graag met je in contact of maak een afspraak en kom sfeer proeven bij ons op de praktijk. Heb je nog vragen over de functie en/of onze praktijk, bel dan gerust telefoonnummer en vraag naar (praktijkhouder).

Graag je motivatie en CV richten aan enFunctie:doktersassistent
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisartsenpraktijk Bodegraven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Enthousiaste Doktersassistent Huisartsenpraktijk Bodegraven 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures