Vacature Bijbaan/ Shop Medewerker Vakkenvuller

Bijbaan/ Shop Medewerker Vakkenvuller in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)314 332 741

Bijbaan/ Shop Medewerker/ Vakkenvuller!

chevron_right

Wij zoeken een Bijbaan/ Shop Medewerker/ Vakkenvuller!


Bij GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Zoek jij naar een dynamische bijbaan die perfect past naast je studie, hobby's of andere verplichtingen? Wij zoeken sprankelende teamleden voor onze bruisende winkel!

Jouw functie:


Jouw kans om te schitteren in onze Esbro Shop! Als onderdeel van ons team ben jij dé kracht achter het verwerken van de nieuwe voorraad, het bijvullen en netjes houden van de schappen, het creëren van een uitnodigende winkelomgeving en het verwelkomen van onze geweldige klanten. Geen ervaring? Geen zorgen! Alles is te leren, en wij zorgen voor de juiste begeleiding.

Jouw kwaliteiten:

  • Flexibiliteit is jouw tweede natuur;
  • Jij straalt enthousiasme en professionaliteit uit.

Waarom deze bijbaan geweldig is:

  • Flexibele uren, perfect aanpasbaar aan jouw schema;
  • Al mogelijk vanaf 3 uur per week.

Opleiding/ Ervaring:

  • Geen specifieke opleiding vereist;
  • Minimaal 3 uur beschikbaar.

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.


GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de uitdagende wereld van food. Je komt te werken binnen een enthousiast team en een groeiende en gezonde organisatie. Je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi salaris.


Reageren?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met () .

CONTACT MET GROENLANDGROUP

GroenlandGroup
+31 (0)314 332 741

Functie:bijbaan/ shop medewerker vakkenvuller
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Bijbaan/ Shop Medewerker Vakkenvuller GroenlandGroup 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures