Vacature Vrachtwagenchauffeur LZV

Vrachtwagenchauffeur LZV in Bodegraven

Stap binnen bij een gerenommeerd familiebedrijf dat zijn sporen in de branche ruimschoots heeft verdiend! Dit bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder distributie, warehousing en containerhandling, en hun wagenpark bestaat uit een indrukwekkende vloot van driehonderd vrachtwagens en blijft groeien. En op dit moment hebben ze JOU nodig als vrachtwagenchauffeur LZV voor nachtelijk werk!

Wat staat je te wachten?

Als vrachtwagenchauffeur LZV ga jij 's nachts naar diverse bedrijven en distributiecentra om af te koppelen en aan te koppelen. Je werkdagen lopen van maandag tot en met vrijdag, met een starttijd tussen 19:00 en 23:00 uur en de mogelijkheid om prachtige lange dagen van 10-12 uur te maken. Af en toe kan het voorkomen dat je om 01:00 uur begint, dus een flexibele instelling wordt enorm gewaardeerd. Als beloning wacht een geweldige baan als vrachtwagenchauffeur LZV op je. Bovendien biedt onze opdrachtgever chauffeurs met minstens vijf jaar ervaring op een CE-combinatie de kans om een LZV-cursus te volgen.

Ben jij de topper die we zoeken?

Droom je van een baan als vrachtwagenchauffeur LZV in de nacht? Wacht dan niet langer! Stuur direct jouw cv naar 030@iqselect.nl of bel ons op 030-3076000 en zet jouw carrière in de hoogste versnelling!Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur LZV
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via 030@iqselect.nl of 030-3076000. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Vrachtwagenchauffeur LZV IQ Select 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures