Vacature Begeleider Nachtzorg

Begeleider Nachtzorg in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Begeleider Nachtzorg Zwammerdam

IP08569

Werk jij graag 's nachts? En wil jij werken in een mooie omgeving met de beste faciliteiten voor de cliënten en medewerkers? Leuke teams met (te) gekke collega's. Kom dan werken bij Ipse de Bruggen in de nachtzorg!

Wie zijn wij

Het nachtteam is een enthousiast team waar de zorg voor de cliënten op de eerste plaats komt. Naast de nachtdiensten op het landgoed zelf, kunnen er ook in de nachtdiensten worden gewerkt op de locatie 'Rijksstraatweg' in Zwammerdam. Dit is ook een locatie voor MVB / LVB+ cliënten met gedragsproblemen.

Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.
Locatie 'Hooge Burch' in Zwammerdam is een landgoed met verschillende woningen en dagbesteding. We bieden hier de zorg en begeleiding voor zo'n 480 cliënten met een verstandelijke en vaak ook een lichamelijke beperking. In Zwammerdam wonen volwassen cliënten van jong tot oud, cliënten die erg zelfstandig zijn, maar ook cliënten die hoog intensieve zorg nodig hebben en cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Een prachtige mix van wat de gehandicaptenzorg zo mooi en divers maakt. Welke cliënten passen er goed bij jou? Dat is de vraag die wij samen met jou willen beantwoorden.

Jouw baan als begeleider nachtzorg

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen, de cliënten hebben hoge verwachtingen van jou. Onze cliënten kijken niet naar jouw diploma's of werkervaring. Het maakt ze niet uit waar jij geboren bent of waar jij nu woont. Ook niet met wie jij een relatie hebt en op welke politieke partij jij stemt. Het enige wat zij belangrijk vinden is dat jij er voor hen bent. Maar er dus ook ECHT voor hen bent.

Als alerte nachtdienst werk je op onze locaties in Zwammerdam. Je werkt 9-uurs diensten van 22.15 uur tot 7.15 uur. Samen met je collega's geef je de begeleiding en verzorging in de wijk waar je bent ingedeeld voor die nacht, met ondersteuning waar nodig van een coördinerend verpleegkundige. Het accent van de werkzaamheden in de nacht kunnen liggen op het gebied van het begeleiden van cliënten met gedragsproblemen (MVG) en verzorgende handelingen. Daarnaast zijn er locaties waar soms, door bevoegde collega's verpleegtechnische handelingen worden uitgevoerd.

Jouw profiel

Als begeleider nachtzorg:

 • ben je bovenal flexibel ingesteld en spring je bij waar nodig
 • sta je stevig in je schoenen, raak niet snel van je stuk en deinst je niet terug voor moeilijk gedrag
 • ben je sociaal naar cliënten en collega's

Je hebt kennis en ervaring van verschillende doelgroepen, ziektebeelden en gedragsproblematiek en bovenal vind je het erg leuk om het nachtteam te versterken en je hier ook voor in te zetten.

We hebben verschillende soorten functies voor verschillende opleidingsachtergronden openstaan binnen ons nachtteam. Wij zoeken collega's met een zorgopleiding op mbo-3, mbo-4 of hbo niveau. Ook gaan we graag in gesprek met kandidaten die in het laatste jaar van hun zorgopleiding zitten en al wat werkervaring hebben opgedaan.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 18 en 24 uur per week
 • Lange diensten van 9 uur, waardoor je in verhouding minder dagen hoeft te werken, maar mede door de onregelmatigheidstoeslag een goed salaris
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.047 - € 3.749 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg, afhankelijk van werkervaring en diploma
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Heb je vragen? Stel deze dan gerust aan de contactpersoon van deze vacature: Harry Kloezen (Zorgmanager Zwammerdam) tel: 6.
Daarnaast kun je ook alle vragen stellen via WhatsApp bij Demi Hörters van afdeling Recruitment via: 3.

Solliciteer voor

15.12.2023

Algemene informatie

Adres

Spoorlaan 19 , 2471 PB Zwammerdam

Match criteria

Gewenst aantal uren

 • 16 - 24 uur

Standplaats

 • Zwammerdam

ClientvraagFunctie:begeleider nachtzorg
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2047 – 3749
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Nachtzorg Ipse de Bruggen 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures