Vacature Begeleider Fietsenwerkplaats Mbo3

Begeleider Fietsenwerkplaats Mbo3 in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


/ mbo4

IP08615

Heb jij oog voor de behoefte en mogelijkheden van cliënten met een beperking? Pak jij alle technische klussen aan? En lijkt het je leuk om in een klein team te werken waar veel ruimte is voor eigen inbreng? Deins je niet terug voor de administratieve verantwoordelijkheid die hoort bij een winkel? Solliciteer dan gauw op deze unieke plek in de zorg.

Wie zijn wij

We hebben een vacature voor een handige begeleider in de gehandicaptenzorg op onze gemoedelijke fietsenwerkplaats in het centrum van het dorp Zwammerdam. In onze fietsenwerkplaats werken we met mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

In de basis zijn we een dagbestedingslocatie van Ipse de Bruggen en samen met de cliënten runnen we een fietsenwinkel. We repareren fietsen, bestellen nieuwe als dat gevraagd wordt en we verkopen 2e hands fietsen die we samen hebben opgeknapt.

Met een klein team van 3 collega's zorgen we dat de winkel er netjes bij staat en dat de cliënten het gevoel hebben in de samenleving een rol van betekenis te hebben. Iedere ochtend begint met het ontvangen van de cliënten en zetten we samen de fietsen buiten. Daarna gaan we aan de slag in de werkplaats, we repareren fietsen en zoeken samen naar andere werkzaamheden. Zo hebben we ook een plantenkas een creahoek en bieden we de cliënten de kans om te ontspannen. Samen dragen we zorg voor de cliënten en gaan we in op hun individuele behoeften.

Jouw baan als / mbo4

Het betreft een baan van 22,5 uur per week. Het kan zijn dat je op het nabije instellingsterrein af en toe een extra opstartdienst op een woning van onze cliënten draait vóór je dienst op de Kromme Spaak. Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een bepaalde tijd contract met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Een gerelateerd zorgdiploma op minimaal mbo3 of mbo4.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 32 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.338 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35/40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Ben je enthousiast en heb je vragen of wil je meer informatie bel of app dan met Wouter Duiveman (begeleider E), tel: . Ik sta je graag te woord.

Solliciteer voor

29.11.2023

 • 16 - 24 uur
 • 24 - 32 uur


Functie:begeleider fietsenwerkplaats mbo3
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Fietsenwerkplaats Mbo3 Ipse de Bruggen 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures