Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Bodegraven

Financieel Administratief Medewerker

Wij zijn Zwammerdam Groep, een familiebedrijf gevestigd in Bodegraven met circa 50 medewerkers en zijn gespecialiseerd in het leveren en verwerken van asfalt en erfverharding. Sinds 1963 staan onze asfaltploegen klaar om ieder terrein te voorzien van een laagje zwart goud.

Wat bieden wij

- Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband- Een passend salaris- 30 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband, waarvan 3 weken aaneengesloten in de bouwvak- Een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de hele organisatie leert kennen- Een gezellige werkomgeving

Wie ben jij

- Accuraat- Zelfstandig- Stressbestendig- Goed in de Nederlandse taal- MBO werk- en denkniveau- Ervaring met ERP-software en een goede kennis van Microsoft Office- Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wat ga je doen

In deze rol houd jij je bezig met de projectadministratie, debiteuren, crediteuren en de urenregistratie. Je verwerkt bankmutaties en doet de afstemming en controle van het grootboek. Daarnaast verricht je overige administratieve taken, zoals bijvoorbeeld archiefwerkzaamheden.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Maud Hölscher


Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.

OverigFunctie:administratief medewerker
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zwammerdam Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Administratief Medewerker Zwammerdam Groep 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures