Vacature Partners

Partners in Bodegraven

Partners

Home Partners

Partners Rijnhoek Plaza

De bedrijven op Rijnhoek Plaza zijn zuinig op hun medewerkers en ondersteunen hen zo goed mogelijk tijdens hun werkzaamheden. In de koude wintermaanden zijn veel van onze medewerkers buiten aan het werk. Dan zorgt Kontent Structures altijd voor een droge en warme tent. Kijk voor meer informatie over Kontent Structures op tentenverhuur.nl of ga naar tent huren voor tijdelijke werkruimte .

Duurzaamheid:

Rijnhoek Plaza vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. We dragen graag ons steentje bij aan een schoner milieu. Zo bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om kleding en klein-elektrische apparaten in te leveren. Uiteraard doen we er op Rijnhoek Plaza alles aan om onze omgeving zo schoon mogelijk te houden en zwerfafval tegen te gaan.

Care4Carecare4care

Care4Care draagt zorg voor de sortering en distributie van uw gebruikte kleding aan landen in Afrika en Oost Europa voor een duurzame samenleving. Heeft u gebruikte kleding over? Lever uw textiel, kleding of schoenen dan in bij de speciale inzamelcontainers op het parkeerterrein van Rijnhoek Plaza.

Functie:partner
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijnhoek Plaza via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Partners Rijnhoek Plaza 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures