Vacature Monteur

Monteur in Bodegraven

+31(0)172-203026

[gtranslate]

Vochtbestrijding en Droogtechniek | De Droogspecialist Vacature monteur | word jij mijn nieuwe collega?

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Droogspecialist is een landelijk opererende specialist in het versneld drogen van projecten in de bouw, industrie en bij waterschades. We zetten hiervoor zowel kleine als grote droogmachines in vanuit ons nieuwe pand in Bodegraven. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Daarom zoeken wij iemand die net zo goed is als onze . Herken jij jezelf in onderstaande functieomschrijving?

voor 24 - 40 uur per week

Als monteur/ is geen dag hetzelfde. Je zit veel op de weg om klanten te bezoeken. Je plaatst droogapparatuur, voert vochtmetingen uit of bepaalt ter plekke dat de situatie nét een andere aanpak nodig heeft. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en bent een echte aanpakker. Ook draai je je hand er niet voor om onderhoud te plegen aan apparatuur, of dit wilt leren.

Je hebt minimaal een mbo-opleiding op (elektro)technisch gebied. Je hebt ervaring met drogen of bent leergierig om het droogvak te leren. Je werkt graag zelfstandig en voelt je thuis in een klein team, waar ruimte is voor je eigen inbreng. Uiteraard heb je een rijbewijs (minimaal B, rijbewijs E achter B is een pré) en heb je een pro-actieve werkhouding. Ook fijn als je een VCA-diploma en heftruck-certificaat hebt, of deze op korte termijn wilt behalen.

Wat je van ons mag verwachten

Je komt te werken in een gezellig team waar 'work hard, play hard' de slogan is. Je krijgt veel vrijheid. Uiteraard is de beloning passend bij je verantwoordelijkheden en krijg je de beschikking over een eigen bedrijfsbus en mobiele telefoon. Het is fijn als je binnen straal van 30 km vanaf Bodegraven (ZH) woont.

Ben jij de nieuwe collega van ?
Reageer dan snel via . Of bel even met Joost Rozestraten: als je direct contact wilt.Functie:monteur
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Droogspecialist via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Monteur Droogspecialist 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures