Vacature Monteur

Monteur in Bodegraven

Gezocht: Monteur die dingen fikst!

Heb jij weleens een productielijn voor de pallet- en zagerijindustrie geïnstalleerd of gerepareerd? Vast niet. Maar denk je dat je het kunt? Mooi, want wij zoeken iemand met een 'ik-fiks-dat-wel'-mentaliteit.

Wat doen we precies?

CAMA is een klein familiebedrijf in Bodegraven. Ons kernteam bestaat uit drie personen. Als het te druk is, vullen we dit aan met freelancers en ondersteuning vanuit onze vaste leverancier.

Met ons team verkopen en onderhouden we productielijnen voor de pallet- en zagerij-industrie in heel Europa. Wij installeren jaarlijks gemiddeld zo'n zes fonkelnieuwe productielijnen van verschillende groottes. Bij de installatie zijn we vaak een week op locatie in Nederland, België of Duitsland. Dit weten we altijd ver van tevoren, zodat jij als installateur het goed kunt inplannen.

Maar de meeste dagen zijn we aan het werk in Bodegraven. We reviseren er gebruikte productielijnen voor een tweede leven op een andere locatie. Soms zijn we een dag op pad om reparaties uit te voeren aan mechanische onderdelen of aan het besturingssysteem van lijnen die nu in gebruik zijn.

Wat verwachten we van jou?

De monteur die we zoeken is leergierig. Je beheerst de basis van werktuigbouwkunde, elektronica en mechatronica. Je hebt een technisch oog en ziet hoe je iets weer aan de praat krijgt. Wij geven je intern een opleiding op de producten van het Spaanse kwaliteitsmerk CAPE Woodworking Machinery. Na 6 maanden heb je het werk in de vingers en na 2 jaar mag je je een specialist noemen.

Na verloop van tijd werk je in alle facetten van het werk met ons mee. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw interesses. Werk jij graag aan mechanica? Of verhelp jij liever problemen in de besturing? Vind je klantcontact leuk of ben je een type dat graag het werk voorbereid? Bij ons kan dat allemaal.

Concreet houdt het werk in:

  • Reviseren van machines
  • Opbouwen van nieuwe machines die we zelf ontwikkelen
  • Onderhouden van het bedrijfsgebouw
  • Installeren van nieuwe productielijnen
  • Onderhouden van bestaande productielijnen
  • Storingen oplossen op afstand (95%) en op locatie (5%)
  • Klantcontact en aanvragen van reserve-onderdelen

Wat levert het jou op?

Wie bij CAMA werkt, heeft een ontzettend leuke, afwisselende baan. Je fikst namelijk echt van alles bij ons. En dat doe je niet alleen. Werken in een familiebedrijf betekent werken in een fijne sfeer waarin verantwoordelijkheden worden genomen én gedeeld. Afhankelijk van je ervaring en inzet ontvang je een salaris dat ligt tussen 3150 en 4150 euro bruto per maand. Je krijgt een luxe werkbus van de zaak, telefoon en laptop. Plus leuke collega's die van aanpakken weten.

Wil je doorgroeien?

Ben je op zoek naar een baan waarin je meer verantwoordelijkheden krijgt? Bij ons kun je doorgroeien. We vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Kom je een dag meelopen?

Over kennismaken gesproken: wij nodigen je uit om een dagje (betaald) met ons mee te lopen in Bodegraven. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen en kun je zien wat het werk inhoudt. Welkom in ons team van alleskunners!

Hoe neem ik contact op?

Bel of e-mail via of 4 .Functie:monteur
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3150 – 4150
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cama via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Monteur Cama 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures