Vacature Mangatwacht

Mangatwacht in Zwammerdam

Functieomschrijving

Ga vanaf maandag 12 februari aan de slag als Mangatwacht! In deze rol ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van personeel dat werkzaam is in afgesloten of beperkt toegankelijke ruimtes, zoals tanks, putten of andere besloten werkplekken. Je zorgt ervoor dat alle veiligheidsprotocollen strikt worden nageleefd. De mangatwacht speelt een onmisbare rol in het voorkomen van noodsituaties en draagt bij aan een gezonde en productieve werkomgeving voor alle betrokkenen.

wat bieden wij jou
 • Zwammerdam
 • 32 tot 40 uur per week
 • Tijdelijke opdracht van 4 tot 6 weken
 • Vanaf €13,27 bruto per uur
 • Mangatwacht
 • Rioolwaterverwerkingsbedrijf
wie ben jij

Vanaf maandag 12 februari hebben ze jou nodig als Mangatwacht voor de komende 4 tot 6 weken. Het is belangrijk dat je Nederlands spreekt voor de veiligheid. Enige kennis van bouwmateriaal is handig. Ook moet je goed kunnen praten met de monteurs en goed op letten of er gevaar is voor hen. We rekenen op jouw verantwoordelijkheidsgevoel!

 • Vanaf maandag 12 februari beschikbaar!
 • Beschikbaar voor een tijdelijk project voor 4 tot 6 weken;
 • Goed Nederlands spreken.
wat ga je doen

Jij gaat de rol van Mangatwacht vervullen. In de komende 4 tot 6 weken is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de monteurs veilig hun werk kunnen doen. Ze zijn bezig met het renoveren van een leidingstelsel onder enkele gebouwen in Zwammerdam. Dankzij jouw hulp kunnen de monteurs hun taken uitvoeren en bescherm je ze tegen mogelijke gevaren.

Je zorgt voor duidelijke communicatie met de monteurs via je portofoon en reikt het juiste bouwmateriaal aan. Daarnaast houd je toezicht op de omgeving en zorg je voor de nodige afzettingen. Met jouw inzet draag je bij aan een veilige werkomgeving voor het team.

waar ga je werken

Vanaf maandag 12 februari ga jij aan de slag voor 4 tot 6 weken bij een rioolwaterverwerkingsbedrijf in Zwammerdam. De werktijden hier zijn vanaf 07:30 tot 16:30.

sollicitatie

Superleuke vacature toch! Ben jij degene die het team bij dit bedrijf gaat versterken? Solliciteer snel! Heb je een vraag, bel of mail ons gerust via de onderstaande contactgegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:mangatwacht
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:15 – 15
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via markt.alphen@nl.randstad.com of 0172 428 420. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Mangatwacht Randstad 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures