Vacature Bezoek Vrijwilliger

Bezoek Vrijwilliger in Zwammerdam

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Bezoek Vrijwilliger

IP08397

Ben je een vrijwilliger en heb je zin om samen met een oudere te fietsen of wandelen in de buitenlucht en daarna te genieten van een gezellig kopje koffie? Jouw ondersteuning is hierbij van harte welkom.

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Jouw baan als bezoek vrijwilliger

Als vrijwilliger voor onze 71-jarige cliënt, een man van weinig woorden, maak je fiets- en wandeluitjes. Met de duofiets trekken jullie eropuit, en hij geniet van zelfstandige wandelingen, zolang hij maar in goed gezelschap is.

Hoewel onze cliënt niet veel zegt, straalt zijn vreugde tijdens deze buitenavonturen. Samen een kopje koffie drinken in ons Grand Café De Haven of elders is een moment dat hij waardeert, en hij trakteert graag.

Onze begeleiding verwelkomt jouw eigen inbreng en bespreekt graag de mogelijkheden. We vragen om minstens één keer per maand beschikbaar te zijn voor een afspraak, maar meer ontmoetingen zijn natuurlijk welkom. Samen kunnen jullie kostbare herinneringen maken en genieten van elkaars gezelschap.

Jouw profiel

Als vrijwilliger:

  • Ben je bekend met autisme, of wil je hier meer over leren.
  • Kun je inspelen op de wensen van de cliënt.
  • Ben je één keer per maand beschikbaar.

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

  • Je wordt enthousiast ingewerkt.
  • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten).
  • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema's.
  • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje.
  • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met () tel:.Functie:bezoekvrijwilliger
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Bezoek Vrijwilliger Ipse de Bruggen 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures