Vacature Medewerker Buitendienst

Medewerker Buitendienst in Bodegraven

Waar bent u naar op zoek?

Medewerker buitendienst (36 uur)

Vacature buitendienst

De openbare ruimte is van iedereen, maar nog nét een klein beetje meer van jou.

Wat ga je doen?

Jij verricht onder leiding van een voorman onderhoudswerkzaamheden aan de openbare groenvoorzieningen. Hierbij kan je denken aan het bladruimen, snoeien, onkruidvrij houden en onderhouden van bermen, grasmaaien en gladheidsbestrijding.

Hoe doe je dit?

Je bent als medewerker Groen hét visiekaartje van de gemeente. Je beweegt je immers de hele dag door de straten van Bodegraven-Reeuwijk. Je bent klantvriendelijk en gaat respectvol om met onze bewoners. Je hebt uiteraard oog voor je omgeving en je vindt het belangrijk verantwoordelijkheid te nemen en veilig te werken. Je vindt het leuk om in een team te werken, maar je kan ook zelfstandig werken.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur een afgeronde (V)MBO opleiding in het groen en het liefst heb je al een aantal jaren ervaring. Heb je een certificaat voor het gebruik van een motorkettingzaag, bosmaaier en andere onderhoudsmachines? Dan is dat mooi meegenomen. Je hebt een VCA en EHBO certificaat of bent bereid deze te halen.

Wat bieden we?

  • Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng, die we dan uiteraard ook van jou verwachten.
  • Je krijgt een aanstelling voor één jaar, die bij goed functioneren omgezet wordt in een vaste aanstelling.
  • De functie is ingeschaald in salarisschaal 5 (max. € 3.327,- bruto per maand op basis van de CAO Gemeenten). Inschaling kan plaatsvinden in een aanloopschaal afhankelijk van je ervaring.
  • Daarnaast kent de gemeente Bodegraven-Reeuwijk uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Deze kun je inzetten voor verschillende doelen, zoals het volgen van een opleiding, als extra salaris of voor verlof.
  • Wij kennen een aantrekkelijke pensioensregeling bij het ABP.

Wie zijn wij?

Een gemeente waar een hoogwaardige dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en bezoekers, hoog in het vaandel staat. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid, pakken eigenaarschap en ondernemen actie. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in zowel werken mét als vóór de inwoners om samen tot de beste resultaten te komen. Wij betrekken onze inwoners actief bij onze plannen en geven ruimte aan hen om zelf initiatieven te nemen. Wij werken met ruim 240 toegewijde collega's in vier domeinen integraal samen aan diverse opgaves en thema's zoals die vanuit de samenleving op ons af komen. Deze samenorganiserende manier van werken maakt ons als organisatie flexibel en wendbaar. Dit maakt dat wij kunnen blijven inspelen op de blijvend veranderende omgeving. Wij zijn trots op onze collega's en helpen hen bij hun persoonlijke groei. Wij kennen voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden een prettige werkomgeving.

Belangstelling?

Functie:buitendienst medewerker
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3327 – 3327
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Medewerker Buitendienst Gemeente Bodegraven-Reeuwijk 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures